25 de juny 2012

TORNA EL NYAP DEL MONTJUÏC DE NIT


A l'estiu tota cuca viu, fins i tot els nyaps, com és el cas del Montjuïc de Nit. El 14 de juliol i de manera gratuïta tindrà lloc la més irrellevant de les nits musicals de Barcelona, que, financiada amb diners públics, es presenta enguany amb tant sols 10 escenaris on pràcticament tot el que s'hi podrà veure és prescindible. Aquest any, suposarem que a causa de la crisi, la majoria d'escenaris són comissariats per dues entitats diferents, fet que produeix curiositats com l'escenari número 4, on es passa del hip hop de l'Hipnotik Festival a l'alternativa del Primavera Sound.

Tampoc mentirem: hi ha cosetes, res que no es pugui veure a la ciutat la resta de l'any, però cosetes.

Ens deixarem de tonteries i de crítica fàcil, ja que és tan evident que només destacarem unes poques actuacions dels més de 40 slots que hi haurà.

La sorpresa la dóna el BAM, que porta els gironins Hurricäde (que ni els han escrit el nom bé) amb el seu rocking Hardcore al Castell de Montjuïc (al fossat de Santa Eulàlia) a les 22h, i Berri Txarrak a continuació, a les 23h. Ben bé sembla l'escenari de l'H-Titud, però ens plau igual.
Al mateix escenari del Castell, el festival d'avantguarda Sónar hi programa els The Pinker Tones (01h), BFlecha (02h), Yall Dj's (03h) i Dj Nehuen Vs Cadopusher (04h).

A l'escenari de la plaça del Marquès de Foronda hi haurà els festivals Hipnotik i Primavera Sound programant-hi, i s'hi podrà veure els mítics Falsalarma (23.45h), els joves Dulce Pájara de Juventud (00.45h), els descabellats Manos de Topo (01.40h), els moderns Pegasvs (02.45h) i, per tancar la nit, el mateix Dj Coco (03.25h).

D'entre el festival Tradicionarius i el Barnasants, que es trobaran al Jardí Botànic Històric, només podem destacar Guillamino (00h), però ni tant sols ens atrevim a afirmar quin dels dos festivals el programa.

Pels cinèfils, el festival de cinema documental sobre música In-Edit programarà l'excel·lent documental Toots & The Maytals - Reggae Got Soul (23.55h), que es va poder veure a la passada edició.

Un altre escenari que guanya una mica de rellevància d'entre tanta palla és el Gràcia Territori Sonor-LEM, que programarà, a la Fundació Miró, Soizu (22h), Cargo (22.45h), Adrià Bofarull i l'incombustible Esperit! (00.15h).


Donem per fet que són vox populi la mala organització i el despilfarro que suposa tot això i més si al final hem d'acabar veient concerts envoltats de guiris que venien a veure la Sagrada Família i natius que canvien el seu lloc de botellón habitual per un entorn més... més. Ho deixarem aquí.

7 comentaris:

Montjuïc de Nit oficial ha dit...

Huedo, l'any que ve ni tu ni ningú de Gent Normal rebrà acreditació per al Montjuïc de Nit. Sou tots uns retardeds.

Montjuïc de Nit oficial ha dit...

A més sou tant modernos, que no dieu que tocaran també Cris Juanico, El Pont d'Arcalís i D'Callaos. Tres propostes d'allò més interessants.

fucker ha dit...

vaya colla de snobs que esteu fets.. de gent normal res.. elitistes de merda seria un millor nom per el vostre blog de pa sucat amb oli.

Anònim ha dit...

tu sí que ets prescindible.

Christian ha dit...

I feu pudor a caca i us tireu pets!

I rebota i explota!

Hahaha com molo ara que soc anònim... OH WAIT!

Anònim ha dit...

Que us penseu que no es nota que els dos primers missatges us els heu escrit vosaltres?

Anònim ha dit...

No em crec que no toquin Shellac i Mujeres.