20 de juny 2012

SORTEGEM DOS ABONAMENTS PEL FILMIN MUSIC FESTIVAL!


En una època de plena febre festivalera, la plataforma de cinema en línia Filmin no ha volgut quedar-se enrere i presenta el Filmin Music Festival, un particular certamen cinematogràfic pensat per als més melòmans. Un total de 32 títols que es poden veure al seu web durant 31 dies, concretament del 15 de juny al 15 de juliol.

Els grans caps de cartell són tres obres que s'estrenen en exclusiva al nostre país: Michel Petrucciani, un documental sobre el peculiar pianista, Marley, biopic definitiu sobre el rei del reggae, i Sweet Sweet Life (Vegas & Leigh), que exposa un projecte conjunt entre el cineasta Mike Leigh i el músic Nacho Vegas.

D'altra banda, com a tot festival, hi trobem diversos escenaris, en aquest cas un total de sis, on trobem pel·lícules de tot tipus: Bailar en la Oscuridad (Lars von Trier, 2000), All Tomorrow's Parties (Jonathan Caouette, 2009), Anvil. El sueño de Anvil (Sacha Gervasi, 2009) o When You're Strange (Tom diCillo, 2010) són algunes de les moltes estrelles del festival.

Voleu aconseguir un abonament per gaudir-les totes sense moure-us de casa? Envieu un mail a som@gentnormal.com responent a la següent pregunta:

Quina artista del Filmin Music Festival havia d'actuar també al Primavera Sound 2012?

Sortegem 2 abonaments complets entre tots els qui encerteu la resposta! Teniu fins aquest dijous a les 0.00 h; divendres al matí ens posarem en contacte amb els guanyadors.

Molta sort!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Music is essential in our lives. Music brings joy to laughter. From the inspiration of singers and musicians. They created a lively atmosphere. I made from their songs as my own ringtone. How about you? Want to see and install or visit my home page: https://ringtonedownload.in/

Here are the most recent songs mentioned:

- Expert Jatt ringtone - ringtonedownload
- Maa Ka Phone Aaya ringtone - ringtonedownload
- Super Khiladi 4 ringtone - ringtonedownload
- Dil Meri Na Sune ringtone - ringtonedownload
- Daru Laina Pee ringtone - ringtonedownload

Leave a comment for us to improve the ringtone. Thank you!