19 de juny 2012

JA ÉS AQUÍ EL FESTUS 2012!Ja està tot preparat per la 15a edició del Festus, el festival jove d'arts al carrer de Torelló que tindrà lloc el 30 de juny. Enguany podrem veure als carrers i places d'aquesta localitat d'Osona més de 20 actuacions i activitats. Paul Fuster, Beach Beach o Dulce Pájara de Juventud són alguns dels grups més destacats de l'apartat musical, però també hi haurà una notable mostra d'espectacles d'arts escèniques i d'arts visuals i plàstiques. Vols saber-ho tot? Ho trobaràs després del llegir més!

Tot i que enguany, per motius de retallades de pressupost, el Festus durarà només un dia, serà un dia molt intens que començarà a les 5 de la tarda i s'allargarà fins a les 4 de la matinada. A tots els carrers i places de Torelló s'hi podran veure, a més de la vintena d'espectacles programats oficialment, moltes altres actuacions englobades dins de l'off del festival. Vaja, que prepareu calçat i roba còmode, que això serà un no parar!

El que sí continuarà celebrant-se durant tres dies és el Fescurts, el festival de curtmetratges del Festus. Un pla perfecte per acabar d'arrodonir el cap de setmana!

Us deixem el cartell complet perquè aneu fent boca. Si en voleu saber encara més podeu consultar tota la info al web del festival.

Música:

Resorts // Olivemoon // Paul Fuster // Dulce Pájara de Juventud // Beach Beach // Festus Dj’s (sessió especial 15 anys)

Arts Escèniques:

A CERCAR – Angel Zotes // ESQUERDA – Cia. Jordi Cortés – Alta Realitat // JO TINC UN AMIC QUE… – Peyu // L’eS3 – Cia. Trifaldó, RESIDUAL/GURUS – Cia. Karam // T’EN FAIS PAS! VIENS À MONTPARNASSE! – Roda Fetillera // TROSSOS – Obskené // UM BELO DIA – Dulce Duca // VILLA SOLTERONE – Companyia Adalid // XARXA – Pobles en dansa

Arts visuals i plàstiques:

RECITALES PARA INTERFONO – Eloi Dalmau // LA MOLÈCULA – Alex Posada // SONIDOS DE ARRASTRE – Laura Llaneli i Pía Sommer // VISIONS VISUALS – La Cadira // ROBA ESTESA – Escola d’Arts Plàstiques de Torelló

Fesfira:

Duch Delight // Tacamaca // Llibres Artesans // Les Tatalis // Warmy // Continuum // Peluc // Punts Suspensius