19 de juny 2012

CLIPS IMPERDIBLES #48Amb l'arribada de la calor sembla que els dilluns ja no vulguin ser normals i apareixen tot de problemes tècnics que dificulten la seva existència. Però bé, esperem que amb Sant Joan pel mig, la normalitat dels dilluns es vegi amb forces per tornar. En qualsevol cas, el què us proposo per començar els imperdibles d'avui és un viatge impossible dins una pilota, en el nou clip de Passion Pit.
Els francesos Skip The Use també estan d'estrena, amb un videoclip que utilitza grups de persones per elaborar composicions amb coreografies que d'alguna manera recorden al bonic clip de M+A. De totes maneres, en aquest nou cas, hi ha més varietat d'escenes i els personatges són col·locats en contextos plens de detalls que aporten narrativitat a aquesta videocreació.

Peter Sluszka ha dirigit un molt treballat clip per al tema "Better Energy", de Moones, que combina vàries tècniques d'animació. I tot el que té de divertit aquest, ho té de macabre el vídeo de Abteen Bagheri per a Blood Orange, dotat d'una certa violència femenina gairebé tan maquiavèl·lica com la d'aquest clip de WAT que vèiem fa un any.

I per últim, comentar sobre el nou clip de We Have Band la lleugera decepció que aquest comporta sobretot pel fet que aquest grup ens tenien acostumats a videoclips com el de "You Came Out" o "Divisive".

1. Passion Pit - "Take A Walk" (by David Wilson)


2. Skip The Use - "Ghost" (by Ugo Mangin)


3. Moones - "Better Energy" (by Peter Sluszka)


4. Blood Orange - "I'm Sorry We Lied" (by Abteen Bagheri)


5. We Have Band - "Tired Of Running" (by Arthur Castillon i Fabien Pochez)


1 comentari:

Anònim ha dit...

Olé per ser un dimarts! i secció bailonga!! es nota que finalment ha arribat l'estiu...