4 de juny 2012

CLIPS IMPERDIBLES #47Fa dies anunciàvem que el nou clip de M83 estava a punt d'arribar. Doncs bé, ja no cal que esperem més perquè el tenim aquí. Argumentalment el tema es posa interessant i és que en aquesta segona part ens presenten els enemics d'aquests nens amb superpoders, que, com era d'esperar, no són més que una colla de simples adults. També amb alguna mena de superpoders, però bastant més punkis, coneixem els protagonistes del clip "The Nihilist Song", de Marie Madeleine, que porta la seva vida al límit sense cap motiu aparent. La directora, Barbara Soumet-Leman, presentava també fa uns dies aquest altre clip interactiu per Singtank.


D'altra banda, The Black Keys sembla que s'han proposat tenir una col·lecció de vídeos... diguem-ne curiosos. A finals de l'any 2011 ja en vam veure aquest i ara carreguen de nou trobant-se en situacions estranyes i acompanyats dels que semblen ser els seus germans petits. És necessari arribar al final del clip per perdre's més encara en tot aquest absurd.
També trobem divertit el nou treball de Remy Cayuela, molt menys gore que l'anterior que va realitzar per WAT però mantenint l'agressivitat. En aquest cas, el context és una pista d'atletisme i la protagonista, una lluita aferrissada entre els corredors per la victòria.

I per acabar, comentar que Edward Shapre and The Magnetic Zeros han tret un nou àlbum, Here. No sabem si faran algun treball audiovisual com el que Isaiah Seret va dirigir per l'anterior disc d'aquest grup, però de moment ens alegrem de veure'n un nou clip, dirigit per Brady Corbet i amb coreografies d'Adam Hendrickson.

1. M83 - "Reunion" (by Fleur & Manu)


2. The Black Keys - "Gold On The Ceiling" (by Harmony Korine)


3. Naive New Beaters - "Jersey" (by Remy Cayuela)


4. Edward Sharpe and The Magnetic Zeros - "Man On Fire" (by Brady Corbet)


5. Marie Madeleine - "The Nihilist Song" (by Barbara Soumet-Leman)


1 comentari:

marien2 ha dit...

Edward Sharpe and The Magnetic Zeros - "Man On Fire"
Boníssim!