27 de juny 2012

30 MINUTS MUSICALS AMB FUNDACIÓN ROBOLa Fundación Robo ja fa mesos i mesos (de fet, més d'un any) que fa soroll i sobretot música. Iniciada per Roberto Herreros poc després de l'esclat de l'15-M, la Fundación Robo s'ha convertit en un projecte musical col·lectiu que ha recollit les aportacions de gran quantitat d'artistes arreu de l'Estat, entre els quals podem trobar Nacho Vegas, Albert Pla, Refree, Wild Honey, Diploide o Los Carradine. Amb motiu del nostre Especial crisi, ens han fet uns 30 minuts musicals per posar banda sonora als temps que estem vivint.

Guitarres (i caixes de ritme) amb punt de mira

Ja ho deia l'esperpèntic Jaime Mayor Oreja: ens volen enganyar, això és una TRAMPA. Aquest maravellòs producte de
teletienda anomenat crisi (amb rescat, deute i austeritat inclosos sense cost adicional) és una estafa. Una gran festa d'acumulació capitalista a la qual no estem convidats ni que hi portem un barril de cervesa.

Intentant transformar tota aquesta indignació en intel·ligència i energia política, des de Fundación Robo us hem preparat una llista amb cançons que, com deien Kortatu, apunten encara que no veieu la bala. Enllaç a la llista d'Spotify

Enllaç a la llista de reproducció de Youtube

(És lleugerament diferent, conté dues cançons més que no eren a l'Spotify.)

1 comentari:

Fundación Robo ha dit...

Per cert, estem enmig d'un procès de crowdfunding per finançiar col·lectivament el doble disc d'aniversari de la fundació. Si voleu col·laborar ho podeu fer aquí:

http://www.goteo.org/project/disco-fundacion-robo