28 de maig 2012

SERIGRAFIES DE ST. JORDI GRATUÏTES AL PRIMAVERA


Que tal? Com porteu la planificació dels horaris i altres del Primavera Sound? Us sobren alguns minuts lliures entre concert i concert? Voleu una d'aquelles meravelloses serigrafies que Error!Design va fer en exclusiva i en edició numerada i limitada per GN aquest St. Jordi passat?
Durant el festival, The Poster Collective, del qual en forma part Error!Design, organitzen una Flatstock o, el que és el mateix, una exposició de cartells de concerts que estan a la venda, i nosaltres regalarem dues del les serigrafies de St. Jordi diàriament a qui vagi allà i digui la contrasenya secreta. Què heu de fer per aconseguir una de les serigrafies? Continuar llegint.

Cada un dels tres dies que el Primavera Sound se celebra al Fòrum regalarem dues serigrafies a qui vagi a l'estand de THE POSTER COLLECTIVE, demani per en Xavi d'Error!Design i li digui la contrasenya.
Quina contrasenya?

Doncs bé, cada dia en donarem una a les xarxes socials. Tant a Facebook com a Twitter direm què s'ha de dir o respondre a en Xavi per tal que ell us doni, en mà, una de les serigrafies. Això sí, només als dos primers!Recordeu que les serigrafies són DIN A5 i que vénen sense cap tipus d'embolcall ni protecció, així que si en voleu una, us aconsellem que dugueu alguna carpeta o utensili per poder-la guardar i mantenir-la a salvi de bales perdudes (cerveses, cubates, cigars, etc.).