25 de maig 2012

ELS DOODLES DE GOOGLEAhir, el 78è aniversari d'en Robert Moog amb una obra d'art. L'altre dia la celebració d'un eclipse al Japó, o el dia internacional de la mare. Sempre hi ha una bona excusa perquè quan obrim el nostre cercador preferit ens aparegui alguna sorpresa interactiva més o menys treballada, però que sempre sorprèn. Així són els doodles de Google. Saps què són? Nosaltres en parlem una mica, després de l'hipersalt.

Aquells dies en els quals, quan vas a buscar alguna cosa al Google, de sobte, veus que el logo ha canviat i, a vegades, és inclús interactiu, és quan saps que Google ha posat un nou doodle per celebrar una data especial.


El primer doodle. Cap genialitat, però va ser el precursor


Tot just aquest dimecres, el creador dels sintetitzadors (entre d'altres enginys) Robert Moog naixia fa 78 anys. Doncs com a homenatge, un teclat amb diferents filtres i amb la possibilitat de poder enregistrar, fins i tot, les nostres creacions.

Fins a més de 1.000 doodles són els que la companyia ha anat creant. No tots són internacionals, n'hi ha alguns de més locals, però sempre amb molta originalitat i donen aquest tret diferencial a la pàgina més visitada d'Internet.


Sense dubte, un dels millors doodles que mai s'han fet


Tant la història de per què es van crear com la seva manera de comercialitzar-los (no hem d'oblidar que Google és ja un expert en negocis), ho podem trobar a les seves respectives planes web. Ja estem esperant el nou doodle. De què serà aquesta vegada?