28 de maig 2012

CLIPS IMPERDIBLES #46En Pablo Maestres ha dirigit clips com "El Pinsà", de Mates Mates, o "Onades de Nit", d'Inspira. Avui, veiem el seu nou treball, el videoclip pel tema "Devil's Fool" de Be Brave Benjamin, en el qual un grup de joves amb actitud autodestructiva fan de les seves per escenaris d'estètica cuidada fins l'últim detall. Els plans ràpids combinats amb l'alegre música el converteixen en un clip fresc i d'aparent senzillesa.

En Pablo també va treballar en el que és el segon clip d'avui, pel tema "Disconnected", de Keane, produït per CANADA i codirigit pel director de cinema Juán Antonio Bayona. Aquest pren com a referents diferents pel·lícules d'horror tan conegudes com The Shining, de Stanley Kubrick. Cal remarcar-ne el bon càsting que han portat a terme, ja que l'actriu que hi apareix, Letícia Dolera, s'assembla molt a la Shelley Duvall (actriu protagonista de The Shining).

Seguim amb la continuació d'un dels que van ser els millors clips del 2011, el de Woodkid, pel tema "Iron". Es manté amb els seus elegants blancs i negres que valen tant la pena veure.

Ja per acabar, passem per Itàlia, on Marco Molinelli i Giovanni Troilo han dirigit, pel grup Foxhound, un divertit clip d'animadores, gallines i un noi estrany. I d'aquí fem un salt a Israel i veiem el treballat vídeo que ha dirigit Sushu E. Spanier pel tema que ha representat aquest país al festival d'Eurovisió i que ha estat fet amb el que el director anomena "Non Stop Motion". Si en voleu saber més, no us perdeu el making of.
1. Be Brave Benjamin - "Devil's Fool" (by Pablo Maestres)


2. Keane - "Disconnected" (by J.A. Bayona i Sergio Sánchez)


3. Woodkid - "Run Boy Run" (by Yoann Lemoine)


4. Foxhound - "Criticize It" (by Marco Molinelli i Giovanni Troilo)


5. IZABO - "Time" (by Shushu E. Spanier)


1 comentari:

Anònim ha dit...

Lamentablement em vaig perdre Eurovisió, i ara veig que va ser un error! Súper fan d'IZABO!!