21 de maig 2012

CLIPS IMPERDIBLES #45


Abans de començar amb els clips d'avui, us anuncio que els nens increïbles de M83 que vèiem als Imperdibles #18 han avisat que aviat tornaran pel tema "Reunion". Val la pena estar al cas perquè tot fa pensar que el nou clip serà gran com l'anterior.

Ja està. Un cop dit això ja podem passar als vídeos d'avui i engeguem amb una nova sorpresa de Kindness -i dic sorpresa perquè ens tenen acostumats a coses "poc convencionals". Aquesta vegada, Adam Bainbridge ens parla de perquè li interessa la música pop i dedica una classe de música a en Ramon, un nen d'uns 10 anys molt entranyable. I es veu que aquesta setmana la cosa deu anar d'infants perquè el videoclip de Beastie Boys també el protagonitzen un grup jove amb força gràcia.

En tercer lloc hi tenim una animació la mar de treballada. Considero que, en aquest cas, el més útil és que veieu vosaltres mateixos la feinada que Vincent Pianina i Lorenzo Papace van tenir a muntar aquesta delicada peça.
Sense abandonar el fred, però gastant-se uns aires molt més coloristes, festius i gairebé animals que encaixen a la perfecció amb la música que acompanyen, trobem el nou videoclip d'Ocellot.


1. Kindness - "House"


2. Beastie Boys - "Sabotage Parody" (by James Winters)


3. Østersøen - "Ödland" (by Vincent Pianina & Lorenzo Papace)


4. Ocellot - "Escola de Colors" (by Lluís Huedo amb Rosina Alemany)


5. Partido - "Leaving All Behind" (by Press Rec)