7 de maig 2012

CLIPS IMPERDIBLES #43


Ja era estrany que fes més d'un mes que no veiem res de DANIELS, segurament devien estar enfeinats treballant en els dos videoclips que han presentat durant la darrera setmana. Als imperdibles d'avui només hi trobareu el que han realitzat per Foster The People, però si teniu curiositat, també podeu veure aquí el que han fet pel tema "Rize Of The Fenix", de Tenacious D, en el qual mostren la seva faceta més freak.


El segon lloc de la llista de clips internacionals del 2011 l'ocupava un vídeo de Portugal. The Man, que segur que aquells que l'hagin vist, no l'han oblidat. Doncs bé, avui comencem la secció amb un nou videoclip d'aquest grup, aquesta vegada protagonitzat per un parell de noies estranyes que es mouen per escenaris suburbials i que acaben desvetllant alguna cosa que bé... tampoc deixa indiferent.

I per acabar, comentar l'últim clip d'avui, el de Cass McCombs, rodat justament a Crescent, Oklahoma, el poble on va créixer el soldat americà Bradley Manning, conegut perquè va ser acusat de passar informació altament confidencial a WikiLeaks i que, a causa d'això, ha estat tancat durant els darrers dos anys. El tema de Cass McCombs porta el nom d'aquest soldat com a títol i és per això que Bradley Beesley va decidir gravar el videoclip al poble de Manning, coincidint amb les celebracions del 4 de juliol als Estats Units i aprofitant-les per treure'n imatges carregades de detalls patriòtics.

1. Portugal. The Man - "All Your Light" (by Dan Brown)


2. Foster The People - "Houdini" (by DANIELS)


3. Dr Dog - "Lonesome"


4. Cut Copy - "Take Me Over" (by Ryan Patrick)


5. Cass McCombs - "Bradley Manning" (by Bradley Beesley)


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina gran sel·lecció avui! i el de Portugal.The Man en la línia. Per cert els vaig veure en directe fa uns dies...el so podia haver estat millor però igualment EMOCIÓOOO!

Anna ha dit...

ostres, quina sort!
això que per aquí barcelona no han pas vingut recentment, no?
quina enveja, han de ser grans en directe.

Anònim ha dit...

Sí! va ser una sort! La veritat...a més els del grup es passejaven per davant la sala del concert...molt bon rollo! Bona gent! De moment a bcn, crec que no s'hi apropen..jo els he vist a EEUU...però mira, hi ha aquest video mentre no us venen a veure. No és el mateix, però...fa una idea. El setting és molt "ells"...http://www.youtube.com/watch?v=deudV4neE3o&list=UU0TobZSDyMaXaoVK_9TcPHA&index=6&feature=plcp

Anna ha dit...

osti, que maco!