15 de maig 2012

FLATSTOCK AL PRIMAVERA SOUND


Cada cop són més les activitats que es realitzen al voltant del Primavera Sound! Enguany, als concerts gratuïts a bars, parcs, metros, lavabos i a altres indrets més o menys sòrdids de la ciutat es sumen dues noves activitats relacionades amb la música: la fira itinerant de pòsters de concerts Flatstock i l'exposició Flatstock: The World of Music Posters al Virreina Centre de la Imatge.

La fira itinerant Flatstock uneix dos grans patologies: la melomania i la passió pel disseny gràfic i l'obra plàstica. Només allà trobareu el pòster del vostre grup preferit més objectivament bonic! En aquesta proposta, que estarà ubicada dins del recinte del Parc del Fòrum del 31 de maig al 2 de juny (és a dir, els dies que dura el festival), hi podreu veure i comprar obres de més de 30 artistes de procedències ben diverses. Els podeu consultar tots al web del Primavera i jutjar per vosaltres mateixos per què és aquesta la fira més gran d'aquest tipus que passa per Europa.

La iniciativa es completarà amb l'exposició d'accés gratuït Flatstock: The World of Music Posters, que tindrà lloc al Virreina Centre de la Imatge del 15 de maig al 3 de juny, i on es mostraran un recull de més de 70 obres seleccionades per Flatstock i alguns cartells d'artistes catalans de renom.