10 de maig 2012

1R ANIVERSARI TBC


Uala! Uala! Que TBC fa un any! Aquest maig, una de les millors promotores de concerts del nostre país compleix el seu primer any de vida. I ja sabeu, al maig cada dia un raig (del què us ho deixem triar: de rom, de conyac, del que vulgueu). El raig, ells el trien de Russian Circles i Defheaven (dimarts 15 a La [2]), de Tortoise i Esperit! (dimecres 16 a l'Apolo), de Pájaro (dijous 17 a Sidecar), de Royal Bath i Ly (dimarts 22 a Sidecar) i de Cursive i Èric Fuentes (dissabte 26 a Be Cool).

No suficientment contents amb aquesta impressionant programació, regalem (atenció) una entrada doble V.I.P. pel concert que més us agradi dels citats! Què vol dir V.I.P.? Doncs que podreu anar a veure les proves de so, o sigui, a veure tot sols com sonen sobre de l'escenari abans que ningú, tenir un parell de consumicions gratuïtes, i potser alguna altra cosa molona (no inclou droga). Què heu de fer? Seguir llegint.

No esteu flipant? Penseu que a GN hem fet una reunió extraordinaria per decidir si les regalàvem nosaltres o dèiem que les regalés algú altre per poder-hi participar. Estar a escassos metres de Russian Circles! O de Tortoise! O de qualsevol dels altres!

Què heu de fer per concursar i aconseguir una entrada doble V.I.P. pel concert que vosaltres trieu?
Inventeu-vos què podrien significar les sigles TBC si no fos To Be Confirmed!
Com per exemple Tot Barcelona de Concerts. Un, dos, tres, responda otra vez.

Envieu les vostres respostes a som@gentnormal.com abans de dimarts a les 7 del matí i durant el mateix matí proclamarem el guanyador.

1 comentari:

Anònim ha dit...

yeeeeah!!!!