16 d’abr. 2012

VOLS EL LLIBRE DE MARTÍ SALES?
Sant Jordi és a tocar i un any més ens posem literàriament oportunistes! Enguany l'editorial Amsterdam Llibres ens ha cedit un parell d'exemplars d'Ara és el moment. Breu crònica oral dels indis catalans, el llibre de Martí Sales sobre la bona salut de la qual gaudeix la música feta al nostre país. Sales, que també us sonarà per ser el vocalista dels Surfing Sirles, ha reunit en aquest volum vuit dels representants dels diferents aspectes que formen l'escena catalana, amb l'objectiu de fer una radiografia del moment actual a partir del seu testimoni. Hi tenim organitzadors de festivals com Anna Cerdà (popArb), músics com David Carabén, Joan Colomo o Artur Estrada (que alhora és el responsable de l'Heliogàbal), crítics com Luis Hidalgo, mànagers com Gerardo Sanz (mànager d'Antònia Font, Manel i Mishima) i discogràfiques representades per Xavier Riembau (Bankrobber) i Jordi Llansamà (BCore). En voleu un exemplar? És facil! En sortejarem un entre tots els que respongueu correctament la següent pregunta:

Quin és el títol del primer llibre de Martí Sales?

Podeu enviar com sempre les vostres respostes a: som@gentnormal.com

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Indi? Un altre llibre autorreferencial i esbiaixat per a molar nosaltres mateixos de la nova escena conservadora catalana. Ni Bankrobber, ni Sones, ni Love of Lesbian, ni molts altres poden ser calificats per ningú com a res semblant a independents. Ni molt menys el seu autor.

Lluís Huedo ha dit...

Ens has pillat.

Si te'l llegeixes, fins al final, veuràs de què va el llibre i com parla de l'"escena". I fins i tot què n'opina de fer-ne un llibre.

Ara, t'has hagut de quedar a gust barrejant a Sones i Bankrobber amb Love Of Lesbian!

Andreu ha dit...

Tinc pendent pillar-me el llibre perquè tinc ganes de veure com aborda un tema força interessant com és el que ha passat darrerament a nivell musical per aquestes contrades.

Sobre el tema indie dono la meva opinió:

Jo entenc com a discogràfica, editora, road-management INDEPENDENT a un col·lectiu que no utilitza recursos públics i ni si acosta. Per exemple: quan va venir Guillamino (BankRobber) o El petit de cal Eril (BankRobber) a la meva ciutat o van fer a un local sobradament conegut per rebre ajudes públiques. A més -compte, d'això no n'estic tan segur- em sona haver vist el mític http://www.iwith.org/mm/image/logos/logo_cultura.jpg per BankRobber o MiniMusica (Sones). Ja dic que no n'estic segur, però tampoc em sorprendria.

Dit això:

Estic a favor d'un sistema públic, per tant, no hi ha queixa per part meva.
Simplement ser justos a l'hora de dir que ets independent

Andreu ha dit...

2 coses més:

1) he comés 2 faltes d'ortografia sense voler que et cremaran els ulls. Troba-les

2) elimino el "ni si acosta". Puc entendre -de fet ha de ser així- que per exemple MiniMúsica pugui celebrar events a escoles públiques o que s'organitzin concerts a la sala de concerts del CCCB, sinó seria una escena de marcians.