18 d’abr. 2012

SERIGRAFIA SANT JORDI


Estem molt contents i orgullosos de poder fer aquest concurs. En Xavi Forné d'Error!Design ha fet una serigrafia molt especial per a tots nosaltres. Estem contents i orgullosos perquè, primer, és un dels artistes que més admirem i, segon, perquè ha dedicat un munt d'hores a fer aquest cartell tan especial perquè en poguem regalar deu còpies.

Aquest cartell és en DIN A5, té un tiratge limitat (només 50 còpies!) i totes les còpies estan numerades i signades per l'autor. Si en voleu un, ja sabeu.

Jo ja el tinc emmarcat a casa i, com podeu veure, aquesta làmina queda molt bé al costat tant de pòsters de la Superpop com de quadres d'en Pollock. A casa el tinc al costat d'un Rembrand i la veritat és que fa molt de goig.

Per aconseguir-lo i poder-lo tenir penjat a casa només heu d'enviar un e-mail amb l'assumpte "Concurs Error!Design" a som@gentnormal.com i al cos del missatge poseu-nos alguna cosa divertida o envieu-nos a pendre pel cul, però que hi hagi alguna cosa escrita perquè no pensem que l'heu enviat per error (de sign).
El concurs s'acabarà el dissabte en quan l'arbit xiuli l'inici del partit del Barça i publicarem el resultat el dilluns 23, St. Jordi.

Sort a tots!


1 comentari:

Christian ha dit...

Molt crack en Xavi