2 d’abr. 2012

REGALEM ENTRADES I ABONAMENTS PEL SOM DEL MONTSENY


Aquest cap de setmana a Sant Esteve de Palautordera hi ha el primer Som Del Montseny, un festival integrat en la seva totalitat pels artistes de la muntanya de la música catalana que estan més de moda .

Seran tres dies dins la carpa del Circ Cric i veurem passar Joan Colomo, Esperit!, Els Surfing Sirles, Moksha i molts més per sobre l'escenari. Gent Normal no vol deixar-vos a fora, així que us oferim dos abonaments (samarreta inclosa) i dues entrades d'un sol dia als que responguin bé la pregunta.

La pregunta per aconseguir l'abonament és: Quants cops podríem veure en Mau Boada sobre l'escenari del Som Del Montseny si hi toqués amb tots els grups en els quals algun cop ho ha fet? Entenem que tocar no és una col·laboració. No preguntem amb quants grups ha col·laborat, sinó amb quants grups algun cop ha tocat com a mínim un concert sencer.

També teniu l'opció de participar per l'entrada per un sol dia (dia que podreu escollir). La pregunta per entrar al sorteig és: Quants cops podríem veure en Joan Colomo sobre l'escenari del Som Del Montseny si hi toqués amb tots els grups en els quals algun cop ho ha fet?
Entenem que tocar no és una col·laboració. No preguntem amb quants grups ha col·laborat, sinó amb quants grups algun cop ha tocat com a mínim un concert sencer.


En Joan Colomo lluint la samarreta del festival

Per aconseguir un abonament o una entrada has de respondre correctament la pregunta i enviar-la a l'e-mail som@gentnormal.com abans del dimecres a les 00 h amb l'assumpte 'Entrades som del montseny Mau' pels abonaments, i 'Entrades som del montseny Colomo' per les entrades de dia. A més a més, per les entrades de dia cal que especifiquis per a quin dels tres dies la vols.

El concurs s'acaba a les 00 h del dimecres (el que seria la nit de dimecres a dijous) i el sorteig i els resultats apareixeran durant el dijous a les xarxes socials del GN. A més a més, es comunicarà als guanyadors, per correu electrònic, la seva bona fortuna.

Ànims i sort!Pels afortunats en l'amor, aquí teniu la informació per comprar les entrades:

Pack 3 dies + samarreta anticipada, 30 euros
Pack 3 dies anticipada, 25 euros
Pack 3 dies a taquilla, 30 euros
Preu d'1 entrada a taquilla, 12 euros
Les entrades anticipades es podran comprar per circ.cric.com, Codetickets o al punt d’informació de Sant Esteve de Palautordera.