12 d’abr. 2012

INDIAN RUNNERS PRESENTEN SAMITIER i LA SENTINA

Atenció, pareu màquines. Avui, dijous, Indian Runners la liaran grossa a la [2] d’Apolo. Dos dels bucs insígnies dels segell, Samitier i La Sentina seran els caps de cartell. Els dos presentaran disc. El de Samitier es publicarà imminentment, mentre que La Sentina ja porten una mica més de temps rodant, tal com ja vam avançar en aquest blog. Speaker Cabinets i Vàlius acabaran d’arrodonir la jornada. Ja ho veieu, un cartell que presagia una gran nit.

Com ja hem dit, els dos caps de cartell han estat citats de forma assídua en aquest blog, quan no era un avançament de nou material era un dels molts concerts que han fet en els darrers temps. I què més dir-ne? Doncs que el debut en format disc de La Sentina va ser una agradable sorpresan. En primer lloc, per atrevir-se a donar aquest pas. En segon lloc, per oferir un treball més que raonable i que ajuda fer més complicat el fet de definir aquesta escena d’indis catalans. Pel que fa a Samitier hi ha moltes ganes d’escoltar el nou treball. El rodatge aconseguit amb la presentació de Missatges de l’Aigua (Nomada 57/ Discmedi), que per cert va causar molt bona sensació, els va fer créixer com a grup. Ara, el fet d'haver-se posat a les mans de Paco Loco fa que aquest Mirador sigui una de les grans esperances del 2012.


Quedeu avisats. Hi haurà bon ambient i millor música i sobretot una altra possibilitat per viure en primera persona el bon moment dels grups que fan música des d’aquí.