24 d’abr. 2012

DUES ENTRADES PEL PRIMER QUI TOCA FEST


Així com ens encanta que sorgeixin nous grups, ens flipa que apareguin noves plataformes de difusió de la música. Qui Toca és una de les agendes online més collonudes, ja que no es limiten a fer c&p d'esdeveniments, i tampoc posen qualsevol cosa per tal d'omplir el calendari. Qui Toca hauria de ser la nostra agenda diària de consulta; temps al temps.
Ara s'han engrescat a muntar el seu festival i així aportar vida a sobre i a sota dels escenaris. La cita és aquest divendres (27 d'abril) a l'Ovella Negra de Poble Nou i comptarà amb bandes molt Normals com Mates Mates, L'Hereu Escampa i Zephyr Lake. Gent Normal se suma a la causa i regala dues entrades per assistir-hi de franc!
Tan sols has de contestar una pregunteta de no res per entrar al concurs.El concert, que serà a les 21 h i té un preu de 5 € anticipada i 7 € a taquilla, serà una bona oportunitat per comprovar com porten els directes aquests grups afins dels quals sovint parlem.

Per concursar tan sols has de respondre correctament la pregunta "Com es diu el primer disc de debut dels Mates Mates?" a som@gentnormal.com.
El concurs finalitza a la mitjanit de dijous a divendres i el mateix divendres els guanyadors rebran un e-mail amb la confirmació del resultat.

Ànims i sort a tothom!