19 de març 2012

TOT TORNA A COMENÇAR


D'aquí a vuit dies sortirà el nou disc de Mishima L'amor feliç (The Rest is Silence, Warner, 2012) i, tot i que ja hem anat avançant coses a les xarxes social, agrupem i afegim la informació i els avançaments més recents de la banda.

El disc s'editarà en cd, en vinil i en format digital, i veurà la llum aquest dimarts, 27 de març. Ja ens han mostrat com serà la portada, també tenim el teaser del que serà el videoclip i unes quantes dates per veure aquest L'amor feliç en directe.El quart disc de l'era catalanoparlant de Mishima està cridat a consolidar la banda com una de les grans del nostre país, si és que no ho és ja. El seu envejable i precís recorregut els avala com una formació sòlida, amb en Carabén portant la batuta i amb una trajectòria com les de les grans formacions que traspassen les edats i èpoques. Amb el quart disc de la nova era de Mishima és palpable que alguna cosa estant fent molt bé; la repercussió i l'afiançament dels seus seguidors és tan ferma com la seva evolució mediàtica. Fugint dels hypes, Mishima demostra que la veritable grandesa d'una banda es treballa a poc a poc i amb bona lletra, així que el que cal esperar d'aquest L'amor feliç és un pas més en l'evolució de la construcció del mite Mishima.


Només cal veure el canvi que s'ha anat produint, any rere any, als clàssics concerts de Nadal a l'Heliogàbal, on aquest darrer any ni amb tres dies seguits de concerts varen poder contentar la gran quantitat de fans que els volien veure. En tan sols tres minuts es varen vendre 600 entrades pels tres concerts d'aquest desembre. Tal va ser la velocitat de vendes, que els servidors es varen colapsar i varen produir un error informàtic que va culminar amb la venda de 400 entrades de més.

Amb la boca més seca que al matí de L'última ressaca, se'ns presenta el teaser del videoclip del grup que podrem veure demà mateix. Per tercera vegada Lluís Cerveró torna a dirigir un videoclip de Mishima, el segon amb l'aclamada productora Canada, de la qual Cerveró n'és un dels amfitrions.La presentació del disc L'amor feliç en directe ja té dates. Mishima portarà el seu flamant nou treball arreu del país. El tret de sortida serà el 13 d'abril a l'Auditori de Girona i passarà per Mataró (el 14), València (el 21), Reus (el 22), Manresa (el 27), St. Esteve de Palautordera (el 28), Barcelona (3 i 4 de maig al Teatre Lliure) i Palma (el 6 de maig). A més a més, el 23 de maig l'aniran a defensar a Madrid.


Com a colofó final, Mishima aterrarà a l'escenari del PopArb (Arbúcies) el 29 de juny, on ben segur que faran al concert de la nit.