30 de març 2012

GOOGLE NO PARASi hi ha alguna empresa que mai està de vaga, aquesta és Google. El gegant americà, famós al principi pel seu cercador, però ara més important gràcies a tots els seus altres serveis (gmail, google docs, blogger, etc.), està en constant expansió i aquesta vegada ens torna a sorprendre amb la seva entrada als serveis d'emmagatzemament de dades i al sector automobilístic. No saps de què parlem? Doncs després de l'hipersalt t'ampliem aquesta informació.

Si hi ha alguna empresa que sembli que no entengui ni de vagues ni que mai dormi i que sempre estigui a tot arreu, aquesta és Google. Ja hem vist com últimament han creat molts serveis (i quasi tots gratuïts), alguns dels quals s'han tornat indispensables per nosaltres, com ara el correu GoogleMail, o Google Docs, que ens ha ajudat més vegades de les quals ens hem adonat.


Treballant en un lloc així qualsevol està inspirat


I no contenta amb haver aconseguit tants i tants serveis, ara s'han proposat altres fites. Una és la d'emular el ja famós per molts Dropbox. Aquesta plataforma ens ofereix emmagatzemament de manera totalment gratuïta, fins a una capacitat, i de pagament si la volem sobrepassar. Per què serveix això? Doncs per exemple per no haver de portar pendrives a la butxaca o per compartir arxius grans amb molts usuaris, i tot de manera totalment personal, o inclús per reproduir material multimèdia com fa el nou iCloud d'Apple. Sota el nom de Google Drive, la previsió és que el servei estigui en funcionament aquest mateix abril.

Però amb el que realment ens han sorprès és amb el seu projecte anomenat Self-Driving Car Test, és a dir, un sistema de conducció automatitzada amb el qual una persona invident podria conduir un cotxe. Aquest projecte no només el tenen ja en marxa sinó que ja estan fent proves amb voluntaris, tal com podreu comprovar al vídeo que us posem a continuació.

No proveu de fer això a casa vostra


Realment arriba a fer por pensar que una empresa com Google, que pot arribar a tenir tanta informació de tots nosaltres, estigui fent-se cada vegada més gegant. No volem ser catastrofistes, però últimament el món està molt boig i qualsevol cosa pot passar.