16 de març 2012

EARTH + MOUNT EERIE + Ô PAON A BARCELONA


Triple concert per fer-li un escac i mat a les neurones com poques vegades s'ha vist. Earth ens portarà el seu mínimal o drone metal junt al noise folk de culte de Mount Eerie (abans conegut com The Microphones) i el drone ambiental afincat al metall d'Ô Paon. Tres directes de contenció i de mitosi meditativa intercel·lular. Earth, principal influència de grups com Boris o Sunn O))), de ben segur que ens plantarà l'Angels of Darkness, Demons of Light: II (Southern Lord Records, 2012) a un pam de la cara. Phil Elverum, per la seva part, ens promet una de les aventures més poderoses del folk rock experimental i fosc.

Una vetllada per apagar les llums, els ulls, i deixar que se t'ericin els pèls en cada vibració sonora; per sentir tremolar la samarreta al pit amb cada batzegada i que els greus manin al City Hall durant unes hores. I sortir amb aquella espessor al cap, amb aquell cruixir de dents, amb aquella ànsia d'aire i cervesa.

Info del concert: Music Hall Barcelona, dilluns 19 a les 20 h (puntual!). Entrades anticipades a 13€ + impost revolucionari a www.codetickets.com; a taquilla 16€.