27 de febr. 2012

NOU DISC DE MUJERES SOFT GEMS


Es va parlar molt dels Mujeres molt amb el seu primer disc. De fet podríem dir que es van convertir en tot un fenomen que a cada concert arrossegaven més fans i van apareixer als cartells de festivals destacats, i no només del nostre país. Mujeres es van convertir en un d'aquells grups que te l'acabes mirant i penses:"'ai, ai, ai, a veure com acaben. A veure com surten d'aquí. A veure què passa amb el segon disc". Doncs bé, aquí tenim el segon disc.
D'aquí just un mes, el 27 de març, es publicarà el segon disc de Mujeres, Soft Gems (Sones/Warner 2012), que ens permetrà avaluar si tot l'enrenou va ser un fet  passatger, producte del moment, si va ser cosa del corrent americà de hypes, o si tenim davant nostre una senyora banda més que solvent que tan sols es va aprofitar de les tendències per hissar la vela ben amunt.
El pronòstic els és favorable, ja que ens avancen una cançó que sona redundant i exquisida. Es diu 'Soft Gems pt 1' i, a continuació, la podeu escoltar.

Aquesta és la portada del nou disc:Valoreu vosaltres mateixos i digueu quines conclusions en podem treure d'aquesta única cançó del Soft Gems.