6 de febr. 2012

CLIPS IMPERDIBLES #31


Martin de Thurah és un director de Dinamarca que ha realitzat diversos videoclips, entre els quals s'hi troba el de Lindisfarne, per James Blake, o el de Give Us a Little Love, per Fallulah. Aquest reconegut director és l'autor de l'estrena considerada de les més importants de les últimes setmanes: el clip de Feist, The Bad In Each Other. Personalment sóc molt més fan d'altres treballs que ha fet el director, però considero que el clip de Feist és una bona excusa per presentar-vos-el.

Entre els clips d'avui també us en trobareu dos fets amb tècniques d'animació. Un és el de Bombay Bicycle Club, fet per Anna Ginsburg, una animadora a qui val la pena donar-li una ullada; i l'altre és pel tema Nothing's Gonna Stop Us, de The Darkness, que ens situa en l'habitació d'una fan molt fan del grup, en la que els personatges de la banda adquireixen personalitats bastant surrealistes i divertides. No és del tot bonic però fa gràcia.

Per últim, només recomanar-vos que si comenceu el clip de Sleep Party People, realitzat per Marie Limkilde, mireu-lo fins el final.

1. Active Child - Hanging On (by T.S. Pfeffer i Robert McHugh)


2. Sleep Party People - A Dark God Heart (by Marie Limkilde)


3. Feist - The Bad In Each Other (by Martin de Thurah )


4. Bombay Bicycle Club - How Can You Swallow So Much Sleep (by Anna Ginsburg)


5. The Darkness - Nothing's Gonna Stop Us (by Thom Lessner i Ted Passo)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sleep Party People...quin clip! crec que no me'l treuré del cap en dies!