16 de gen. 2012

CLIPS IMPERDIBLES #28


Aquesta setmana acabem a tope! Que per què ho dic? Doncs mira, quan arribis a l'últim clip d'avui, ho entendràs. Es tracta d'un vídeo fet a Berlín per Vera Todorova i que pren com a referència absoluta la pel·lícula THX 1138, estrenada el 1971 de la mà de George Lucas. El resultat és un clip d'aquells que val la pena mirar més d'una vegada. Sobretot pel canvi de ritme i d'escenes que es pot veure a partir de mig vídeo; inmillorable.

Avui també us trobareu amb dos videoclips d'animació; el de niwouinwouin, en el que cartells cobren vida; i el de Rome, val a dir que un tant obscur però amb una bona qualitat tècnica. D'altrabanda, el famós director Tim Nackashi ens introdueix en una història d'aparença innocent, en el nou clip de Fanfarlo.


1. Arcade Fire - We Used To Wait (by Tanner Merrill)


2. Rome - Two Against One (by Chris Milk and Anthony Francisco Schepperd)


3. Fanfarlo - Shiny Things (by Tim Nackashi)


4. niwouinwouin - Troll Slayer (by Jullien Brothers)
>

5. Memory Tapes - Tape Sisters (by Vera Todorova)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Gran tria, com sempre! i parlant d'inspiracions, el primer clip, voluntàriament o involuntària, beu força de "Los amantes del circulo polar".

Anna ha dit...

Que bé, que t'agradi!
Doncs no l'he vist aquesta peli. Crec que és d'aquelles que tinc a la llista de pelis per mirar i que mai miro...

Anònim ha dit...

Ostres! la llista! Jo tb en tinc una i...però si tens un moment, dona-li una opció! Fa temps que no la veig i potser ara és veu una mica "pastel" però...val la pena provar-ho!

Anna ha dit...

:)
ho tindré en compte!