2 de gen. 2012

CLIPS IMPERDIBLES #26


Després de dir adéu al 2011 amb les llistes del millor de l'any, la vida continua i els Clips Imperdibles tornen a la normalitat.

El què avui us trobareu són 5 clips que van sortir a finals d'any, entre ells el d'Inspira, amb un muntatge treballadíssim i un molt bon resultat, i que va ser molt susceptible d'estar en la llista dels millors del 2011.

Un cúmul d'imatges eclèctiques i amb un punt surrealista, una mica a l'estil d'alguns treballs de CANADA formen el videoclip de Pony Pony Run Run amb una estètica cuidada i delicada. Delicat també, encara que d'una altra manera és el nou vídeo de Poetique Electronique, del que m'agradaria remarcar la manera discreta d'inserir la tipografia en el clip.
I tipografia també en trobem en el videoclip de Flight Facilities, presentat com uns crèdits d'alguna sèrie televisiva nord-americana.

Per últim , parlar-vos del nou clip de The Maccabees, realitzat per David Wilson, qui va estar al darrere del videoclip de Metronomy i qui durant tot el mes de desembre ha estat fent un peculiar calendari d'advent en el què en comptes de xocolatines, ens oferia cada dia un clip breu.

1. Poetique Electronique - Deep Inside My Pocket (by Leon Engler)
>

2. Pony Pony Run Run - Just A Song (by Mary Clerté & Edouard Bertrand)


3. The Maccabees - Pelican (by David Wilson)
>

4. Flight Facilities - Foreign Language (by Dimitri Basil)


5. Inspira - Onades de Nit (by Pablo Maestres)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina gran secció! sí!