4 de gen. 2012

ADEU MOOG, ADEU CDDROME


Després de que el nou president de l'Estat, Mariano Rajoy, fusionés el Ministeri de Cultura amb Educació i (atenció aquí) Esports, després que al CoNCA li rebatessin tot el poder, després que la llei Sinde elaborada pel PSOE i realitzada pel PP s'hagi convertit en realitat, ara tenim dues bones notícies més:

La botiga de discs ja mítica Cddrome tanca les portes. Barcelona es quedarà sense una entrada, un via, un corrent d'entrada de música. L'altre bona notícia és ni més ni menys que la sala Moog deixarà de fer concerts. El Moog una de les millors sales d'aquesta ciutat en quant a programació, ha de deixar de fer directes i tornarà a només posar música enllaunada per ordre de l'Ajuntament. Sembla que la música en directe té més volum que la enllaunada.
Només és dia 4 i ja tenim dues bones notícies

Feliç 2012. La fi del món s'apropa.


Aquí la resta de l'article


8 comentaris:

Anònim ha dit...

Aviam si els del moog poden insonoritzar el 'puestu' i de pas millorar l'equip de directe. Esperem que la inversió no sigui inassumible.

Anònim ha dit...

Us recordo que el cdDrome també era un referent en el que vosaltres catalogueu de música enllaunada, per el que en el mateix article lloeu a cdDrome alhora que el menyspreeu.

La música electrònica no té cap culpa de que l'ajuntament sigui un incompetent en les restriccions de música en directe.

Lluís Huedo ha dit...

Música enllaunada = No en directe, que està enregistrada en un suport reproduïble.

Efectivament, el Cddrome, com a botiga, venia discs, vinils... Música enllaunada, vaja.

Menyspreava el fet de que un local pugui posar música enllaunada (pinchadiscos, o dj, o l'spotify) i la música en directa és molt més difícil. Em semblaria més apropiat que un local no pogués fer més de X dB fora del seu local.

No parlo d'estils de música.

Perdó si no se m'ha entès bé.

Anònim ha dit...

No pateixis, si jo estic totalment d'acord en que no té cap sentit el deixar obrir cada dia fins les 5-6h del matí i no deixar fer concerts fins la mitjanit, i tens raó en què el que deuria prevaler són els dB's.

Això sí, no ens enganyem, molt de "cariñu" no li tens a la música electrònica ;)

Anònim ha dit...

A mi també m'ha sonat a menyspreu lo de "música enllaunada."

I quantes vegades els bloggers/crítics us correu amb productors i "pinchadiscos" de "música enllaunada"...

Ara, que no deixin fer concerts és una putada. I una gilipollada.

Lluís Huedo ha dit...

A veure.
Que a mi sí m'agrada la música enllaunada.
Però música enllaunada no és un Live d'un dj, és posar música gravada.
És més, també m'agrada l'electrònica (no tota, és clar).

Anònim ha dit...

Uala Lluís tio com t'has passat !!! Ets un racista de la electrònica.

Ets un hangthedjs d'aquells. Que fort.

Anònima ha dit...

Quina pell més fina te la gent… (mode irònic on) HUEDO A FOGUERA!! (mode irònic off)

Per cert, a aquest que comenta que insonoritzin el Moog i millorin el sistema de so. No crec que amb els concerts guanyessin gaires diners. Pel que se, gran part del preu de les entrades anava pels musics. A més, he estat a varis concerts on no érem ni 15 persones (contades) Dubto que amb el que vam consumir paguessin el sou dels cambrers, el porter, el de la taquilla... I amb això vull posar èmfasi en que el Moog feia concerts pq creu en la musica, no per fer-se rics. Prova d’això (que és una teoria meva, no comprovada) és que després d’un concert et posaven el segell i et deixaven entrar tota la nit, no com a altres sales de la ciutat on has de tornar a pagar. En conclusió, una gran pena.