15 de des. 2011

REGALS PER A TOTHOMEncara no saps què regalar aquestes festes? Doncs espavila perquè en queda molt i molt poquet. Amics invisibles, caga tió, nadal o reis, us volem presentar unes poques idees perquè, com a mínim, us serveixin d'inspiració en aquests moments on realment la necessitem. Així que si voleu saber què és el que t'oferim, ho haureu de veure després de l'hipersalt.

Amic invisible: Tot just aquests dies quan s'estan celebrant els sopars d'empresa, els d'amics o, simplement, sopar per sopar, és ja costum fer un regal d'amic invisible. Ideal per a pressupostos baixos, com és en aquests casos, és una de les modes d'aquest any: L'Angry Birds. Per pocs diners podràs regalar aquests simpàtics ocells convertits en joguina.


Aquests també te'ls pots portar al vàter


Nadal: Pels qui celebren el Christmas de tota la vida tenim un regal atemporal però molt ideal. Es tracta d'un pack del nostre estimat i idolatrat Sufjan Stevens on no només trobaràs una gran quantitat de nadales tradicionals i modernes interpretades per ell mateix, sinó també un bon grapat de detalls nadalencs, amb un pòster familiar inclòs.


Tot ple de sorpreses per dins


Caga tió: Si per el contrari ets més tradicional amb la nostra cultura i celebres el tió, tenim un regal que no ocuparà molt d'espai però que pot ser la sensació: Una càmera de fotos com les d'abans. Un dels últims models de Lomo amb gran angular i possibilitat de tirar el rodet enrere i fer moltes exposicions sobre la mateixa imatge, entre d'altres efectes: La sardina.


No t'oblidis les ulleres de pasta!


Reis: Tot i que la tradició per excel·lència, i sobretot pels més menuts de la casa, són els reis d'orient. Però per fer alguna cosa original, sempre podeu comprar pòsters. Però no un qualsevol. Hi ha un fotimer de pàgines sobre això, però aquest bon home és un molt bon il·lustrador i bastant freak. I perquè tothom té sempre parets nues.


Que la força sigui amb els teus regals