31/12/2011

QUI SOM?


No som ningú.

Bé, tot i no ser ningú, som uns quants. A Gent Normal sabem que tenim tantes visites a la pàgina com familiars, així que feu càlculs. Els qui tenen la família més nombrosa són: Muntsa Casas, Lluís Huedo i Jordi Garrigós. No contents amb aquest número de visites, tenim també a:


La tieta d'en Martí Aragonés que mai es perd la seva secció de cinema.

L'àvia de l'Arnau Espinach qui sempre es compra els discos que ressenya el seu nét, la seva darrera adquisició: Alquimia para principiantes de Cuzo.

El pare de la Joanaina Font la va enviar a un correccional i ara està encantat de com corregeix tot el Gent Normal.

El fill bastard del Joel Panadés és assidu al Gent Normal per poder-lo llegir i recordar els motels de carretera en què veia el seu pare quan era petit.

El germà gran Joan Palahí també es llegeix tots els seus posts de música per tenir tema de conversa a la perruqueria.

El sogre de l'Alejandra Palés es llegeix tota la secció de sèries i televisió per tenir tema de conversa a la mitges parts del futbol.

El nebot del cosí de la germana del cunyat del nebot del cosí de la germana del cunyat del Perú del Christian Peña un dia va posar un "m'agrada" de Facebook a un artícle del Fricòleg, i això també suma.


De nosaltres s'ha dit:

"Gentnormal és una web indi que segueix l'escena de prop i proposa diverses maneres de relacionar-s'hi, des de llistes d'Spotify fins a minientrevistes en vídeo, llistes dels millors de l'any, recomanacions, ressenyes... Són molt poc objectius, no pretenen ser cap referència periodística a l'ús, són més apassionats que equànimes i això els fa diferents i a tenir en compte".

Martí Sales, Ara és el moment. Breu crònica oral dels indis catalans


"Nativa no és l'única web que ofereix notícies i debats culturals en català. A Viva Veu o Gent Normal són altres col·lectius que es prenen molt seriosament això d'estar a l'última i informar, i a més amb un disseny modern, clar i divertit. El seu exemple dinàmic, un punt subversiu i sense refusar el que és recòndit, contrasta amb la lentitud que sol transmetre la Cultura (així en majúscules)."

Jordi Puntí, El Periódico de Catalunya


"Més centrades en la música, però també apostant per la qualitat i la independència, a Catalunya mateix ja fa temps que Gent Normal s'ha consolidat com la publicació de referència de l'escena indie."

26.07.2013 al VilaWeb


"Poca ironia, aquesta Gent normal, només repetir els tòpics de la modernitat clònica i del cosmopolitanisme més suat. Sou els que no teníeu amics a la Facultat de Periodisme, o els que no vau poder entrar-hi mai. [...] I jo també us estimo i us vaig seguint, ni que sigui per enrabiar-me, sou el meu particular escoltar la COPE en digital, moltíssimes gràcies :-D".

Comentari anònim


"El que passa, patètica colla de modernillos de merda, és que (afortunadament) no sortiu mai de l'Apolo i us penseu que "lo normal" és això... Quina llàstima que feu, aviam si us pega una sobredosi d'mdma i us caieu per un pont. Com us vegi per algun concert us penso donar el pal: així tindreu algo semblant a una experiència "real" per explicar pel vostre twitter (i em faré fotos de la poya amb els vostres iphones i us els penjaré al tumblr, fills de puta)."

Comentari anònim

1 comentari:

Anònim ha dit...

sou cutres amb ganes!