12 de des. 2011

CLIPS IMPERDIBLES #25


Després d'una setmana estranya, els Bombay Bicycle Club ens conviden a una sessió de teràpia per a tota mena de persones, o si més no, això és el què us trobareu en el primer clip del dia.

Després de la teràpia, en trobareu un parell realitzats amb el què es coneix com found footage, una tècnica que utilitza material trobat, i que a vegades pot portar a alguna baralla amb tot el tema de drets d'autor.
Com Joan Fontcuberta ha dit alguna vegada, tot està ja fotografiat, i sinó, busca al Google Imatges qualssevol cosa i segur que te'n surt alguna foto. Doncs bé, seguint aquesta idea, podem pensar també que tot està ja filmat - i si no és tot, gairebé tot-. I si pel meu videoclip necessito una imatge de gent ballant, per què no buscar en pel·lícules fragments de gent ballant? Crec que és una qüestió tant d'economia com d'ecologia, en tots els sentits.

Els videoclips de la setmana realitzats amb found footage són el de Le Pianc i el de Koudlam: divertits i frescos.

A part, Noah And The Whale ens porten de viatge al passat i DANIELS (molt coneguts ja en aquesta secció) mantenen el llistó amb un nou vídeo per Foster The People.

1. Bombay Bicycle Club - Leave It (by Ryan Hope)


2. Le Pianc - Reina de Corazones (by Ignasi Llobera)

Reina de corazones - Le Pianc per venuspluton

3. Noah And The Whale - Give It All Back


4. Foster The People - Don't Stop (by DANIELS)


5. Koudlam - Alcoholic's Hymn (by Jamie Harley)