7 de nov. 2011

VÉS A L'APOLO PELS TEUS BIGOTIS

L'11 de l'11 de l'11 és una data en què us poden passar dues coses. Que us toquin 11 milions a l'ONCE o que us toqui una entrada doble per anar al concert de Bigott a la sala Apolo. Només us direm que la segona opció no us durà cap mal de cap.

Al Gentnormal us regalem 5 entrades dobles (al loro!) perquè l'aneu a conèixer en el concert llançament del disc The Orinal Soundtrack (Grabaciones en el Mar, 11), un disc que s'ha presentat amb aquest sorprenent ballaruca's single.
Més enllà d'aquesta nova faceta trencapistes, Bigott ens regala a The Orinal Soundrtack divertimentos com la secular God is gay, delicatessens de l'estil Turkey Moon i himnes guturals com Endlessly. Un secret: ens han xivat que el dia del concert es vendrà l'edició coreana dels disc. No és broma, demaneu-la.

Per anar a l'Apolo (divendres 11, 21h) pels vostres bigotis heu d'enviar un correu a som(arroba)gentnormal.com abans de dijous al migdia amb la resposta correcta a la següent pregunta. Entre les respostes correctes sortejarem les entrades dobles.

Quin és el nom real de Bigott?


1 comentari:

Gent Normal ha dit...

El concurs s'ha tancat.
Els 5 afortunats teniu un mail a la vostra safata d'entrada.

Però els losers no desespereu. Com que sóm molt tendres i el concurs ha estat un èxit de participació, ens hem tret de la màniga una sisena invitació doble.

La guanyarà el perdedor que ens insulti de la manera més original en un màxim de tres paraules.

Envieu els vostres insults a som(arroba)gentnormal.com abans d'aquesta mitjanit -dijous10-. Podreu guanyar aquesta invitació doble extra!