8 de nov. 2011

SORTEGEM ENTRADES PER MATES MATES I BEACH BEACH


El mai vist! Un mateix dia i nosaltres sortegem entrades per dos concerts diferents, per a que pugueu triar!
Així doncs sortegem dues entrades pel concert d'aquest divendres 11/11/11 de dues de les properes revelacions. De Mates Mates ho comencem a dir-ho ben alt i amb la barbeta alta, aquest nens de la plana (sí, uns altres de la Plana) són impressionants. S'esperen grans cançons al seu debut. Per part de Beach Beach podríem dir que són menys sorpresa, ja sabem què i qui són (els hi vam fer una entrevista a aquí i tot) però molt em temo que la sorpresa saltarà amb el disc que estan preparant i que la rumorologia l'està deixant pels núvols.
Aquest divendres nit és per sortir de dubtes, per posar-nos les dents llargues, per gaudir amb dos concerts imperdibles. Per això sortegem dues entrades individuals a qui respongui correctament la següent pregunta:

Ens ho hem currat molt aquest cop amb la pregunta. El concert és l'11/11/11 i les bandes Mates Mates i Beach Beach, què havíem de preguntar si no??
Digueu paraules, frases, el que et surti del cap, en que s'hagi de repetir un mot a l'estil Dupon Dupon. Us donarem un exemple per si no ha quedat clar, una resposta correcte hauria estat La mosca tsé-tsé.

Envieu les vostres respostes abans de dijous a les 23:11, o el que seria el mateix, a les 11 i 11 a som@gentnormal.com amb l'assumpte 'concurs Mates Beach'. Sortejarem les dues entrades entre els guanyadors!