16 de nov. 2011

SANT FELIU FEST SOTA ZERO'11


Tornem cap a Sant Feliu de Guixols! Sempre és un plaer descomunal tornar a Santfa, sobretot quan és per ocasions com aquestes, i és que ja tenim aquí el Sant Feliu Fest Sota Zero d'enguany! Aquesta edició constarà d'un sol dia, el 9 de desembre, i repetirà localització. L'esbojarrada sala Las Vegas acollirà a gent com l'Èric Fuentes, en Joan Colomo, Betunizer o L'Hereu Escampa.

La sala obrirà portes a les 20h i a les 20:30 començaran els concerts, que sense ordre ni control serien els de: PITT MARVEL (Sfg), ÉRIC FUENTES & EL MAL (Bcn), BETUNIZER (València), THE HOMENS (Santiago DC), L'HEREU ESCAMPA (Manlleu), PAPIER TIGRE (Nantes/FRA), JOAN COLOMO (St. Celoni/Bcn). I tot això amenitxat per NENRARO Dj (Premià de Marc) fins que s'acabi la nit…

El festival, que va néixer com a germà petit del ja difunt Sant Feliu Fest va ser la solució per a sufragar deutes, per això varen fer un cartell dels que els agraden a ells. Molta germanor i bona música. Grups ganxons, gironins i el bo i millor de la resta de Catalunya varen donar la formula del que ara és una realitat general a tot el país.

A aquesta edició cal destacar a dos dels històrics de St. Feliu, l'Èric i en Joan que cada un d'ells ha estat més cops a St. Feliu que discs tenen (i ull que em refereixo contant totes les formacions, bandes i demés). També destacar als Betunizer que ja són com de casa i els Papier Tigre que en podríem dir els Nueva de Nantes.una altra joia d'Error!Design

Aquest serà l'horari:

20:00h – Obertura de portes

20:30h - L'HEREU ESCAMPA (Manlleu/Famèlic Records)

21:30h - PITT MARVEL (Sant Feliu de Guíxols/Picap)

22:30h - ERIC FUENTES & EL MAL (Barcelona/Subterfuge Records)

23:30h - BETUNIZER (València/BCore Disc)

00:30h - THE HOMENS (Santiago DC/Lixo Urbano)

01:30h - PAPIER TIGRE (Nantes/Colectif Effervsence)

02:30h - JOAN COLOMO (St. Celoni/Bcore Disc)

03:30h - NENRARO Dj (Premià de Mar)6 comentaris:

Anònim ha dit...

sortegeu una entrada que és molt car i volem anar!


signat: el poble

Anònim ha dit...

bona!

GentNormal ha dit...

Avui sona a broma dir-ho però... "estamos trabajando en ello"

Anònim ha dit...

De veritat ho trobeu molt car?
M'agradaria saber quants d'aquests que ho trobeu tan car no heu pagat 18 eurus per veure un sol grup, passant olímpicament dels teloners.
7 bandes + Dj i gairebé 10 hores de música... no surt a 2 eurus l'hora!!!!!

ai, ai, ai!!!

Desire ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Desire ha dit...

dic que és car perquè sóc estudiant i encara no tinc beca, el meu pare és pensionista, el meu germà està en atur i la meva mare guanya 800 euros al mes. per això em sembla car, perquè no tinc possibilitat economica de pagar-ho però m'agradaria moltíssim gaudir de tots aquests grups i a un concert maco. no vull desmerèixer per res ni al festival ni als grups, tot el contrari, no us ofengueu.pd: enhorabona a gent normal pel vostre treball. m'agrada molt la vostra pagina!