11 de nov. 2011

PRIMAVERA SOUND I CLUB AL DIA


L'allau de notícies e informació que genera la gent del Primavera donaria per un Gent Normal sencer, no podem seguir-los la pista tant de prop com voldríem, així que aquí farem un punt d'inflexió per comentar què és el més important a tenir en compte en ambdós festivals a dia d'avui. Això inclou parlar de les altes i baixes del cartell tancat del Primavera Club i les primeres confirmacions del Primavera Sound, a més a més de la posada al dia de les entrades, el festival nou de la casa que se celebrarà a Porto (Portugal) i alguna coseta més.


Avui, ara fa una estona, el Primavera Sound ha desvetllat els primers noms pel festival que se celebrarà del 30 de maig a l'u de juny a Barcelona. Els noms no són altres que els grans i esperats Guided by Voices, Neon Indian, la peculiar Bjork el comissari del pròxim ATP Jeff Mangum, uns altres mítics dels 90, Codeine,Other Lives i per acabar un retorn al Primavera: Yo La Tengo. Una tongada de confirmacions pels més amants del so dels 90 més la islandesa.

A part dels noms, recordar que queden pocs abonaments al preu de 130€ (més despeses de distribució) dels 3000 que es van posar a la venda, així que si ho teniu clar, correu.

Pel que fa al Primavera Club també tenim notícies, i totes un pel tristes.
Mentre esperem que es confirmin els horaris del festival que es celebra de manera conjunta a Barcelona i Madrid, ens assabentem de que finalment aquells grups que tocaven també al festival anglès ATP seran baixa del cartell. El festival que es celebra a Minehead i que aquest any el comissariava Jeff Mangum va ser aplaçat, va patir un canvi de dates, per això aquells grups lligats al cartell han mogut les seves agendes per fer coincidir la gira altre cop amb l'ATP. Per tant, The Olivia Tremor Control com The Music Tapes (teloners del tour) han cancel·lat la seva actuació al Primavera Club.
Per contra, tenim una alta al cartell. S'afegeixen els Gem Club, grup de pop clàssic americà.

Pel que fa a abonaments, ja fa temps que no en queden per a l'edició de Barcelona i no fa res que es varen esgotar per Madrid.
Així doncs estem parlant de dos sold outs pels festivals d'aquest mes, apunt d'esgotar-se els abonaments a 130€ pel Sound i això l'any en que arrenca l'Optimus Primavera Sound, una espècie de germanet petit del Sound de Barcelona amb menys escenaris que es celebrarà el cap de setmana següent del seu germà gran, del 7 al 10 de juny, a Porto.
Apart, és clar, dels diversos cartells d'entrades esgotades que han penjat pels concerts que organitza la Casa Primavera, tals com Mogwai, Elbow o Explosions in The Sky.

Així doncs, podem parlar que aquest sembla ser que serà l'any del Primavera. L'any que més han crescut i l'any que més resposta està tinguen per part del públic.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

punt d'inflicció?

Lluís Huedo ha dit...

Putu corrector!
Hauria de ser d'infecció!