21 de nov. 2011

CLIPS IMPERDIBLES #22


La situació comença a fer bola, i si començar la setmana amb ànims normalment ja costa, aquesta, encara més. Espero que els clips d'avui us distreguin una estona.

Per començar, un vídeo de WU LYF, a qui vam poder veure pel BAM, de nens que corren lluny de la ciutat. La veritat és que el recurs de nens corrent és bastant efectista i no té res de nou, però em serveix per explicar-vos el següent: resulta que fa 2 anys Dougal Wilson ja ho sabia (això dels nens corrent), i ens ho va fer saber amb aquest clip per Temper Trap que és molt bonic.

Special Problems estan al darrere del nou videoclip explosiu de The Naked and Famous i també d'alguns dels anteriors vídeos de la banda. Si remeneu pel seu historial, no us podeu perdre aquesta joia per a Tame Impala, també de 2 anys d'edat.

El nou clip de Citizens!, de la mà de High5Collective (ja en vam parlar aquí), ens presenta a un home que manipula titelles d'una manera bastant macabra. Mentrestant, els Black Lips es vesteixen de policies i surten a fer el gamberro per la ciutat i Mint Julep ens ensenyen salts en 3D.

1. WU LYF - We Bros (by Sam Pilling)


2. The Naked and Famous - No Way (by Special Problems)


3. Black Lips - Raw Meat (by Phil Pinto)


4. Citizens! - True Romance (by High5Collective)


5. Mint Julep - Why Don't We (by Village Green)