17 d’oct. 2011

L'HEREU ESCAMPA S'ESCAMPA


Que L'Hereu Escampa és la gran revelació de la temporada ja no és cap novetat. En Carles i en Guillem van polsar la tecla amb el disc autoeditat i de títol homònim que van penjar al seu bandcamp a principis d'estiu i des de llavors s'han escampat -valgui la redundància- com la pólvora. Amb una primera remesa de 500 còpies han estrenat el catàleg d'aquesta discografia seminal que és Famèlic Records, un segell del que s'esperen grans coses. Aquests fans de bandes com Cap'n'Jazz i Sunny Day Real State han agafat la directa amb concerts com el de l'Heliogàbal per festes de Gràcia o l'obertura a La [2] pels Sic Alps i ara, per fi, es presenten "oficialment" a Barcelona amb una sala per a ells sols. Serà el proper dimecres 19 d'octubre al Moog i estaran acompanyats per una altra banda que comença a treure el cap, els Ohios, que ja han començat a deixar-nos escoltar les seves cançons. A més, el duet d'Osona també participarà a la propera edició del Monkey Week, aquest festival apadrinat per en Paco Loco i que es celebra a El Puerto de Santa Maria a finals d'aquest mes. A més, des de Famèlic ens anuncien la sortida imminent del primer videoclip de L'Hereu Escampa i concerts properament a L'Hopsitalet, Sant Feliu de Codines i Vic.

Al Gentnormal tenim dues entrades per regalar per a la presentació del primer disc de l'Hereu Escampa. Només heu de definir-nos amb una paraula que us evoca la seva música. Ens ho envieu a som(arroba)gentnormal.com i entre els participants sortiran dos guanyadors que anunciarem dimecres al matí.


L'ARTISTA EMERGENT #13 | L'Hereu Escampa from Gent Normal on Vimeo.

2 comentaris:

unqualsevol ha dit...

un apunt, si dieu els guanyadors el dijous al matí i el concert és el dimecres, doncs quasi que els guanyadors no hi podran anar

JG ha dit...

És que alprincipi vam publicar que era dijous. Després al fer el canvi vam oblidar la part de sota. Merci per comentar-ho!