24 d’oct. 2011

FEM ATENEU A ARENYS DE MAR


Els de Gent Normal compartim un somni recorrent que al capvespre ens assalta dia sí dia també. Tots junts fusionats com plastilina som un capellà. Sí sí, un capellà, un d'aquells que vesteixen tot de negre amb un tripi de 3x3 blanc a la gola (per fora la gola, s'entén). I nosaltres, el capellà vaja, en casem tants com podem. Com si volguéssim fer un rècord Guinness. El nostre terapeuta ens diu que això és per les ganes que tenim d'unir a la gent, però el que vol dir és que ens agrada unir gent amb bones propostes.
Així que sigueu creients i mireu quina proposta tenim a Arenys de Mar, es diu Fem Ateneu i no et volen fer ateu.

Fem Ateneu és un cicle de concerts que es fan a l'Ateneu Arenyenc (c/Josep Anselm Clavé, 22) una sala construïda als anys 40 que té un encant especial, doncs es conserva pràcticament tal i com es va fer. Com bonica iniciativa compta amb preus no abusius, de 4€ per als no-socis i de 3€ per als socis, diners amb els quals només pretenen cobrir despeses, Fem Ateneu és una iniciativa sense ànim de lucre.

Una altra de les coses que més m'ha agradat del projecte és la sensibilitat i bon gust amb els que estan gravats i editats els vídeos dels concerts. Aquí una mostra:
Tots els concerts comencen a les 23.30h. Aquesta és la seva agenda:

4 Novembre: Albert Freixas

11 Novembre: Daniel Higiénico

18 Novembre: ERM

25 Novembre: 100 Elephants

2 Desembre: Mine!

9 Desembre: Estúpida Erikah

16 Desembre: Inspira + Raydibaum

23 Desembre: Dídac Rocher

13 Gener: El Niño de la Hipoteca

20 Gener: Gnaposs

27 Gener: Chill and Seduce + Banda per Confirmar

17 Febrer: Seward


1 comentari:

Anònim ha dit...

Els concerts comencen a les 23.30h