31 d’oct. 2011

CLIPS IMPERDIBLES #19


Des de Clips Imperdibles preferim no fer pont, i així no perdre el ritme. Els videoclips d'aquesta setmana tenen un punt en comú, i és que tots parlen de vides estranyes i algunes costums curioses: des dels nens rebels del clip de Man Man, fins a un negoci de disseccions certament particulars, passant per relacions personals amb animals de peluix i un nen a qui la vida no li acaba de ser del tot agradable.

Crec important remarcar sobretot el detall dels canvis de ritme en el nou clip de Cults i recordar que Kristoffer Borgli, director del nou videoclip de Casiokids, és també qui va estar al darrere d'aquest vídeo de Young Dreams, que també es caracteritza per situacions una mica incòmodes i una ambientació un pèl freda.

I la setmana que ve torna amb més i pitjor la segona selecció de clips perdibles!
1. Man Man - Piranhas Club


2. Modeselektor Feat. Thom Yorke - Shipwreck (by Tony T. Datis)


3. Cults - You Know What I Mean (by Kevin Lin)


4. Casiokids - Det Haster! (by Kristoffer Borgli)


5. Pepper Rabbit - Murder Room (by Morgan Krantz)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bonísssims!! El dels Casiokids no té desperdici que graaann...,el de Pepper Rabbit tampoc!! I el de Man Man, té molta gràcia encara que potser el tema és més comú. El de Modeselektor Feat. Thom Yorke està mooolt ben fet, però la música no em va gens amb les imatges, coses del gust de cadascú...

Gràcies per treballar en pont :)
Bona castanyada!