24 d’oct. 2011

CLIPS IMPERDIBLES #18


Es veia a venir que aviat els M83 ens presentarien videoclip per algun tema del seu nou disc. Alguns ho sabíem i ho esperàvem. Doncs bé, finalment podem dir que l'espera ha valgut la pena. El trobareu en el primer lloc. Dir-vos només que la cosa va de poders, també en el clip de Timothy Blackman.

En segon lloc podeu veure la decadència d'una de societat burgesa acompanyada d'una música que desprèn una mena de cinisme únic. Realment cap altre so acompanyaria millor un vídeo com aquest. Per mi, el millor de la setmana.

En última posició (però no per això menys important), una animació de la mà de Kijek i Adamski. Una parella artística que treballa l'animació d'una manera brutal. Ja fa 3 anys ens ho demostraven amb aquest clip per Oi Va Voi i ara no deixen de sorprendre'ns amb una nova producció feta amb retolador i frame a frame. Podeu veure els detalls del procés aquí.
1. M83 - Midnight City (by Fleur & Manu)


2. The Brandt Brauer Frick Ensemble - Pretend (by Julian Schleef & Daniel Brandt)


3. Timothy Blackman - Wolves (by Alistair Cheyne)


4. When Saints Go Machine - PARIX (by Daniel Kragh-Jacobsen)


5. We Cut Corners - Pirate's Life (by Kijek / Adamski)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El de Wolves m'ha encantat! jo sempre havia volgut una disfressa d'spiderman!

Anna ha dit...

Ja veus! tot i que el poder de desmontar cassettes, molts també el teníem... encara que mai vaig aconseguir construir una teranyina de cinta com la del clip!