17 d’oct. 2011

CLIPS IMPERDIBLES #17


Un mateix vídeo pot funcionar com a videoclip i com a vídeo promocional alhora? Si mireu els dos primers clips de la setmana, potser us serveix d'exemple per donar-hi més voltes.
El primer ve de part de Chipotle que demana suport per ajudar als grangers americans. Fa dos mesos van presentar un altre vídeo(clip?) de Willie Nelson interpretant un tema de Coldplay, i que explicava el moviment dels productes des dels grangers fins al consumidor.
El segon explora el concepte de listen with the eyes i representa la idea que hi ha al darrere de Caoceito, una gent que es dedica al disseny artístic i de packaging per projectes musicals. Podeu veure totes les portades dels vinils aquí.

Els tres següents són videoclips amb totes les seves lletres. Si comenceu el 3 i el 4 us recomano que els mireu fins al final perquè val la pena. Pel què fa a l'últim, dir que és una composició esbojarrada feta a partir de material trobat en altres vídeos provinents de la NASA, de Carolee Schneeman o de Norman McLaren, entre d'altres.
1. Karen O - Mammas Don't Let Your Babies Grow Up to be Cowboys (by David Altobelli)


2. The Parenthetical Girls - Doughnut (by Cãoceito)


3. Dirty Beaches - Lone Runners (by Kevin Luna)


4. Big Talk - Big Eye (by Robert Schober)


5. Wet Illustrated - Satellite Kids (by Robbie Simon)