26 de set. 2011

CLIPS IMPERDIBLES #14


Hi ha videoclips que gràcies a la seva qualitat narrativa es converteixen en els nous curtmetratges. En normalment no més de 5 minuts, aconsegueixen explicar-nos, només fent ús d'imatge i una sola cançó, les més complicades històries. En aquests casos jo ja no em veig capaç de dir si es tracta d'imatges que acompanyen la música, o viceversa. En tot cas, el que està claríssim és que la capacitat de síntesi de qui està al darrere d'aquests clips és més que notable.

Entre els videoclips d'aquesta setmana us trobareu amb cert humor negre, misteri i algun esperit lliure.

Ah sí, i pels interessats en el món del videoclip musical, el què us recomano també aquesta setmana és l'article "Videoclips musicales en su transición a la red: nuevos subgéneros y apropiaciones del formato" i que trobareu aquí.1. Washed Out - Amor Fati (by Yoonha Park)


2. Craft Spells - Your Tomb (by Aaron Beckum)


3. Clap Your Hands Say Yeah - Maniac (by Pieter Dirkx)


4. Timber Timbre - Bad Ritual(by Olivier Groulx)


5. Yellow Ostrich - WHALE (by Eric Gross)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies! bona tria! i seguint el tema de la setmana he anat a parar a http://www.youtube.com/watch?v=jieN2Hp5hS4...brutal! tb! però una mica més antic, ja.

Anna ha dit...

Doncs sí que has anat a parar a un bon vídeo! Ben tràgic i amb paisatges preciosos.
Tampoc és molt antic, deu fer uns tres o quatre mesos que va sortir, però bé, tenint en compte la tempesta de nova informació que ens arriba cada dia, fins i tot el que va passar la setmana passada sembla que ja navegui fora d'òrbita.

M'alegra que t'agradi la selecció de la setmana!