21 de set. 2011

BAM: QUÈ NO VEURE


Anem a parlar del BAM anem a parlar amb propietat. Com sabreu el BAM (Barcelona Acció Musical) és nostre, de la nostra propietat, el paguem amb els nostres impostos. A partir d'aquí, uns que es diuen escollits democràticament deleguen i subcontracten fins que algú s'encarrega de muntar aquest festival, que vindrien a ser les festes alternatives -musicalment- de La Mercè. A aquest post us proposarem què anar a veure, però sobretot sobretot, què no anar a veure. Aquest divendres podrieu no anar a veure als Za!, Man Man i Wu Lyf. No aneu a la plaça dels Àngels (del MACBA) a les 21:15. Repetim: No aneu a la plaça del MACBA.

Quedeu-vos a casa mirant Intereconomía abans de venir. Us donem les nostres raons: paraula d'escolta.

Començarem sobre una selecció del que SÍ s'ha de veure aquest BAM, i per això anirem directament al divendres 23.

A la plaça del Rei (que no Reial) teniu un triple concert més que agradable. A les 21:30 h hi ha Bedroom, a les 22:45 h Anímic i a les 00:15 h Villagers. Que són la aposta més bona de divendres. Repeteixo, la aposta més bona si no voleu veure Intereconomía.

Dissabte està més diversificada la cosa. Comença la cosa aviat, a les 18:30 h dins el concurs Sona 9 hi ha els Alls Nous Piquen, els Refused o els At The Drive-in de Palafrugell. Esgarrifen fort!
A les 21.15 h teniu a Cuchillo tocant a la Plaça dels Àngels (la del MACBA). Un quart d'hora després (21:30 h) a la plaça del Rei (que no Reial) a la Maïa Vidal, la que abans es deia Your Kid Sister i que feia versions de Rancid amb una pianola, un bombo i un acordió, ella tota sola, ara es presenta amb nou nom i noves cançons. A la mateixa hora a l'altra punta de la ciutat, al Fòrum, hi ha El Petit de Cal Eril.
Tornant a la Plaça del Rei tindreu a les 22:45 h a John Vanderslice. A les 00h al Fòrum hi ha Mazoni i mitja hora després, a les 00:30 h a la plaça del MACBA a King Midas Sound.

No sé com cony enfrontarem aquest dissabte, tot està amuntegat a l'horari.
Però divendres sí, eh?
Em quedat que no anireu a la Plaça dels Àngels a les 21:15. Ho recordeu?
Per què?

Doncs perquè Man Man tenen un directe explosiu i us podrien treure un ull. O mollar-vos si recordem el seu concert del Primavera Sound on el cantant va acabar al mar.
Perquè fa massa que no venen i hi haurà aglomeracions per veure'ls, us asfixiaríeu.
Perquè Wu Lyf no han passat mai per casa nostre i la expectativa del seu concert és molt alta.
Perquè si us agrada la èpica d'Arcade Fire, el post rock de Godspeed You! Black Emperor o el tribalisme d'Animal Collective gaudireu massa de Wu Lyf i us pot donar un algo.
Perquè a sobre el nom de Wu Lyf significa World Unite, Lucifer Youth Foundation i això vol dir sang i dolor.
Però sobretot perquè Za!, els nostres estimadíssims Za! destrossen cada concert els timpans de 7'6 espectadors i 8 de cada 7 que els veu en directe acaba agafant una pulmonia rera mullar els calçotets/calces en ple directe.
Perquè els Za! són lletjoss i dolents, si no, mireu la foto de portada.
Perquè Za!, els Putos Za!, aquells que es diuen a sí mateixos Za! faran el seu últim concert fins l'any que ve. Es dedicaran a composar, gravar o alguna d'aquestes activitats que també han de fer. I jo, no vull veure'ls en unes pèssimes condicions degut a que hi hagi excés de gent, així que feu el putu favor de no anar a aquest concert.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No aneu tampoc a Mondkopf. És la merda secreta més ben guardada del Ferum.

Anònim ha dit...

i portico quartet?