29 d’ag. 2011

FESTIVAL HOTELER 2011


L'any passat es va celebrar la segona edició del Festival Hoteler i vam dedicar un post per anunciar i presenta-lo conjuntament amb el mític Sugar Il·legal Fest (que feia la seva onzena edició). Però aquest any l'Hoteler mereix, com a mínim, un post per ell sol. I és que el festival que es celebrarà a Vic el 15, 16 i 17 de setembre contraprogramant el M.M.V.V. (Mercat de Música Viva de Vic) ens porta un cartellàs petit però d'escàndol amb molts dels grups -encara-petits que tenim marcats com a més que possibles revelacions de cara a aquesta temporada 2011-2012.El festival torna a repetir emplaçament, serà al Bar Insitu de Vic (carrer de la Ramada, 29) al preu de sempre (0€.)

És cruel destacar alguns grups quan tots són tan nous, de fet és la primera vegada que en llegim el nom d'alguns d'ells, així que sense desacreditar els altres, el que no hauriem de perdre'ns és: el grup d'electrònica ambiental Boreals, l'experimentació bruta i dronera de Coàgul, la banda enigmàtica Ocellot que donarà a parlar i molt en un no res (i que ja van aparèixer a l'especial "grups de nova fornada"), els nostres estimats Furguson que qui darrerament els ha sentit pot afirmar que les noves cançons són d'escàndol, el pop folk de Mates Mates, el hype de moda a casa nostra: Aliment, el geni Mau tocant en solitari el primer disc de The Cheese (després renombrats com Les Aus) l'esplèndid Els conills salten la bardissa (Ozonokids 2004), i per acabar, una de les sorpreses més majúscules: el duet de Manlleu L'Hereu Escampa una barreja cafre entre Zeidun, Furguson i Cap'n Jazz.

El cartell amb els horaris, que és el realment interessant és:

Dijous 15 de setembre

18h - Golden Grass
19h - Turnstile
20h - Vàlius
21h - Indra
22h - Boreals
23h - Pingüill
00h - Gabriel y Vencerás
01h - Emma Goldman

Divendres 16 de setembre

17h - Ben Gala
18h - Ocellot
19h - Nitch
20h - Zephyr Lake
21h - Her Only Presence
22h - Piñata
23h - Stand Up Against Heart Crime
00h - Furguson
01h - Pipen

Dissabte 17 de setembre

17h - Coàgul
18h - Mates Mates
19h - Grushenka
20h - Ohios
21h - Der Ventilator
22h - ??? (!!! Tribute Band)
23h - Aliment
00h - Mau tocant “Els conills salten la bardissa” de The Cheese
01h - L’Hereu Escampa
02h - William Dafoe

Ull a l'estupendu spot que ha preparat Aitor Bigas per promocionar l'esdeveniment. Aviso, el final és el clímax, o anti clímax, una de dues:



Tota la informació a: festivalhotelervic.tumblr.com