20 de jul. 2011

COMENÇA EL PRIMAVERA SOUND 2012 I EL CLUB D'ENGUANY


Sí, la maquinaria ja està en marxa. No hi ha vacances a can Primavera. Avui tenim els primers noms del Primavera Club que se celebrarà l'últim cap de setmana de novembre i la venda de les entrades VIP i conjuntes del Club i el Sound.
A més a més, el Primavera Sound d'aquest 2012 es desdoblarà. Una altra ciutat europea rebrà la visita de desenes de bandes a la par que Barcelona.
Tot fa apuntar que aquest serà l'any més majestuós de la factoria Primavera.

Des del blog oficial del Primavera vare anunciar per aquesta setmana una serie de notícies, entre elles la oficialitat del desdoblament del Primavera Sound amb una altra capital europea. Matisaven que entenien per capital una ciutat de referència tal com Barcelona, però finalment avui no han desvetllat el nom de la localització de la qual tant bé en parla el propi director del Primavera, Gabi Ruiz, "Tanto el emplazamiento como los contactos sobre el terreno son inmejorables y el apoyo e implicación por parte de los estamentos públicos muy importante".

Però ull, si hi ha alguna cosa característica en el Primavera és el poc a poc i bona lletra, aquí sembla ser que repetiran estratègia i en vers de muntar un festival tant gran com el de Barcelona, començaran fent-lo més petit i anar-lo creixent entre tots com bé diu en Gabi: "No será un gemelo al uso inglés, sucederá una semana después del evento de Barcelona y aunque tendrá menos escenarios (de momento, la idea es que sean los mismos en unos años), la programación será básicamente la misma".

El Primavera Sound es celebrarà del 30 de maig al 3 de juny, però abans hi ha el Primavera Club que enguany es celebrarà del 23 al 27 de novembre i serà amb el mateix format de sales que les dues anteriors edicions. Els primers confirmats pel model gimcana del festival són: Fleet Foxes, Superchunk, The Pop Group, Thank You, High Places Barn Owl, Handsome Furs, The Olivia Tremor Control, Com Truise, JEFF The Brotherhood, Shabazz Palaces, John Maus, Factory Floor, Girls, Braids, Puro Instinct, James Lavelle, R. Stevie Moore i Uusi Fantasia.
El concert de Fleet Foxes necessitarà d'un upgrade de l'abonament. Passarà a valdre 195 € (+ gastos) o si hom vol anar a veure única i exclusivament a Fleet Foxes sense haver de comprar l'entrada del Primavera Club, podrà comprar-la per 28 € (+ gastos), el concert serà a la sala Pau Casals de L'Auditori.
Tote les entrades estaran disponibles a partir de dilluns

Pel que fa a la compra d'entrades tant pel Primavera Club com pel Primavera Sound V.I.P no han varien en quantia d'euros, no així l'abonament conjunt d'ambdós festivals.

Primavera Sound 2012 V.I.P.: 150 € (+ despeses)
Abonament Conjunt Primavera Sound V.I.P. i Club: 175 € (+ despeses)
Abonament Conjunt Primavera Sound i Club: 175 € (+ despeses)

Tota la informació aquí.