6 de jul. 2011

ARRENCA EL FESTIVAL LLEI DE COSTESAvorrir-se a l’estiu a Barcelona és gairebé impossible. L’oferta cultural de la ciutat creix any rere any i proliferen festivals de música, cinemes a la fresca i tota mena de propostes interessants per aquells que us veieu obligats a passar-hi els mesos de més calor. Una de les novetats d’enguany és el festival Llei de costes que arrenca aquest dijous 7 de juliol amb la voluntat d’unir música i gastronomia i a on hi podrem veure artistes com El Guincho, La Habitación Roja, Sr. Chinarro o Elvira.
Cada dijous del mes de juliol la terrassa del Museu Marítim situat a les Drassanes de Barcelona acollirà una actuació musical a l’aire lliure acompanyada d’una degustació de tapes i begudes del lloc d’origen de cadascun dels artistes convidats. Al festival Llei de costes la gastronomia té un protagonisme cabdal, això sí, tal com indica el seu nom i la seva ubicació es tracta de gastronomia costera. Així, aquest proper dijous els assistents podran degustar productes costers andalusos de la mà del Sr. Chinarro, el 14 de juliol, acompanyats de La Habitación Roja, menjar procedent de la costa valenciana, el 21 de la costa canaria amb El Guincho i Pumuky i finalment el 28 de juliol els plats típics catalans i la música de Elvira i el Gel de Onán tancarà el cicle. A més a més, abans i després de les actuacions musicals hi haurà sessions de dj’s de renom com Go Mag DJs, Pau de La Habitación Roja o Miqui Puig.

Podeu consultar el cartell complet a la web del Museu Marítim

2 comentaris:

Christian ha dit...

Elvira, el grupo de Piti Elvira (Standstill) que diuen que està bé. A veure què tal el festi aquest...

Fresh Coco ha dit...

La idea del festival em sembla molt original. Molt atractiva per l'estiu barrejar música i menjar amb una "temàtica". No he escoltat cap dels grups que hi van.