27 de juny 2011

REGALEM ABONAMENTS PEL FESTUS I EL LEMON DAY


Que el Lemon Day i el Festus siguin dos dels festivals que més ens agraden no és cap novetat, tant que volem que hi aneu per activa o per passiva. Els recomanem, ens fem ressò de les seves notícies, i ara tenim el plaer de regalar dos abonaments dobles per cada un dels festivals. I ho fem en un sol post ja que coincideixen en dates. Mentre el Festus es celebrarà a Torelló el 8, 9 i 10 de juliol, el Lemon Day de Capellades serà el 9 del mateix mes.

I aprofitem per anunciar que aquest dijous 30 de juny a l'Heliogàbal de Barcelona hi ha la presentació del Lemon Day amb Anímic i Esperit! per 6€!

Per aconseguir els abonaments només has de respondre a la pregunta que hi ha a llegir més.


El flamant spot del Lemon Day

Pots participar als dos concursos, només envia cada resposta amb l'assumpte Concurs Festus o Concurs Lemon Day a som@gentnormal.com.
Com sempre, per participar has d'escriure al cos del missatge el teu nom tal i com apareix al teu DNI, el número del DNI no ens cal.

La pregunta per a cada concurs és el preu de cada festival a taquilla (ull, només a taquilla).

Així, per participar al concurs d'un dels dos abonaments dobles del Lemon Day envieu un e-mail amb l'assumpte Concurs Lemon Day amb el vostre nom tal com apareix al DNI responent a la pregunta de quan val el Lemon Day.

La data límit i el sorteig es faran el mateix dijous dia trenta del concert de presentació del Lemon Day a l'Heliogàbal a mitja tarda. Teniu temps a concursar fins llavors!!

1 comentari:

anormal ha dit...

cal que em feu perdre el temps buscant-ho?