6 de maig 2011

SEWARD PRESENTEN HOME I REGALEM 2 ENTRADES


Seward ens presenten la primera de les 4 cares de Home aquest dijous 12 al City Hall a les 20:30h, i Gent Normal regala dues entrades per assistir-hi!.

L'àlbum, que serà editat en vinil, veurà la llum en quatre episodis al llarg del 2011, per nadal ja el podrem tenir tot complert i dijous la cara A.
Cada cara, cada episodi, serà diferent. Cada un serà gravat a un lloc diferent i amb la col·laboració d'un productor diferent. Aquest primer està tot gravat amb una sola presa, tots a l'hora, sense pistes afegides ni retocs posteriors i ja podem avançar que sona realment bé!. L'encarregat de la mescla ha sigut Matt Pence, bateria i productor de Centro-matic, Micah P. Hinson o American Music Club.


grandma' sleeping with book, cançó que obre la cara A

La cara que es presneta el dijous consta de tres cançons, Aquest és el track list:
1. Grandma' Sleeping With Book
2. Avocado
3. 1942-1944

I que s'ha de fer per aconseguir una entrada pel concert?
Doncs escriure un e-mail a som@gentnormal.com amb l'assumpte CONCURS SEWARD responent a la següent pregunta: Amb quin motiu varem publicar per primera vegada alguna cosa de Seward al Gent Normal?
Sí ets una mica 2.0 t'hauria de ser molt fàcil trobar la resposta.

Recordeu donar el vostre nom complet al e-mail!

Pels desafotunats en el joc, els preus del concert seran variats: 8€ cara a cara, 10 al Cd Drome, 12 a Menos Que cero i 14 a taquilla.