20 de maig 2011

JA HA ARRIBAT GOOGLE MUSICSi fa pocs dies parlàvem dels canvis en el funcionament de Spotify deixant de ser totalment gratis de manera il·limitada, Google no ha trigat en aportar la seva possible alternativa: Google Music. Teòricament volen arribar a ser com Spotify tot i que és cert que encara no tenen gairebé res, però si vols t'ho expliquem una mica més després de l'hipersalt.

Després del canvi en la política del servei que oferia fins ara Spotify de manera gratuïta i, a la vegada, il·limitada, els competidors directes com ara Grooveshark han agafat més força. Però han sigut altres companyies les que estan intentant oferir un servei alternatiu, com ha fet Amazon fa unes quantes setmanes.

Amazon, un de les companyies més grans de venta per internet, ofereix un servei (anomenat Cloud Drive) d'emmagatzematge i reproducció d'arxius multimèdia al núvol, és a dir, que pots pujar els teus arxius de música o vídeo als servidors de la companyia, i reproduir-los des de qualsevol equip amb internet, ja sigui ordinador o telèfon mòbil.


Trobarem a faltar el teu no somriure


Però Google, que no podia ser menys, ha tret un servei exclusivament musical molt semblant força igual, de fet). que està en procés de negociació amb les distribuïdores musicals més grans per poder oferir, també, un catàleg musical semblant al que té Spotify.

Google Music, que és com es diu el producte, està en fase beta, és a dir, que encara estan fent proves i ara mateix només hi poden accedir treballadors de Google i gent molt comptada dels EUA. El que sí que han avançat és que un principi funcionarà sota invitació com ja van fer altres serveis de la companyia, i també es podrà reproduir des de qualsevol mòbil amb Android i no des dels iPhone ja que aquests no poden reproduir contingut en Flash.

Pels que crèiem que amb el canvi a Spotify se'ns acabava el bròquil. Tot i que corren tambe els rumors de que aquestes dues companyies (Google i Spotify) estan en procés de negociació per juntar-se. Us mantidrem informats...

1 comentari:

Toques para celular ha dit...

ola, eu gostei desses dois aplicativos de música. Eu costumo usá-los e, especialmente, fazer o download de músicas mp3 e criar toques de telefone. Você pode se referir aos toques de telefone que eu criei aqui.
5 millors tons de trucada de telèfon mòbil 2019:
Toque nextel bip
Toques para celular rei leão
Toque para celular despacito
Toque deadpool iphone
Baixar toque do iphone 7
Tots els tons de trucada a https://toqueparacelular.net/ es descarreguen de manera gratuïta i il·limitada. Molt content d'ajudar-te