5 de maig 2011

In-Somni fa parada a GironaEl proper cap de setmana el Festival Itinerari de Música Independent, In-Somni pels amics, farà parada a Girona. Per aquesta ocasió ha comptat amb un cartell molt variat del que destaquen els noms propis de The Disciplines, The Whip o Antònia Font al capdavant. En línies generals, es segueix amb la filosofia que ha vingut defensant l’organització, es a dir, diversitat d’estils, grups de solvència contrastada i el recolzament de grups locals. A part dels ja mencionats, cal destacar la presència de Very Pomelo, Sanleon, Aias, Fuckin’ Bollocks o els ja coneguts d’aquest blog com Aliment o Bullitt.

L’activitat començarà el Dijous dia 5 a la Sala Tourmix (Platea) amb Fuckin’ Bollocks, Bullitt i The Disciplines. El divendres ja hi hauran dos esdeveniments simultanis. per una banda, a la mateixa Sala Tourmix (Platea), Aliment serà el teloner dels britànics The Whip, la música es prolongarà amb la presència de Pauk els DJ Joui&Robert de Palma. En el Parc Jardins Fora Muralles, el plat fort seran els Pegatina, acompanyats pels Txarangö, el Ninhodelosrecao i DJ Edu Selektah.

El dissabte 7 concentrarà bona part de l’activitat. Començarà amb una concert gratuït al Parc Vista Alegre des de les 16’30 fins a les 20’30, on hi passaran Wantun, la Senyora Descalça, Very Pomelo i El Niño de la Hipoteca. A partir de les 21’30 als Jardins Fora Muralles l’activitat més destacada del Festival, Sanjays, Aias, Sanleon i Antònia Font