5 de maig 2011

FESTA A VIVA VEU: FURGUSON + ALIMENT + BEACH BEACH


Collons quin concert. Sí, sí, la paraula/afirmació és aquesta: collons quin concert!
Un no pot sinó quedar-se astorat quan veu un concert de tres bandes a un lloc com aquest en que podria haver-lo fet amb els ulls tancats.
El col·lectiu/bloc/gent d'A Viva Veu l'ha clavat programant-nos els nostres estimats Furguson (12è millor disc del 2010, res malament per ser un debut!), Aliment (els quals seguim de ben aprop) i els Beach Beach (que ens estan començant a calar i fort!)

Això resa l'esdeveniment de facebook: Ha arribat la primavera i ho hem de celebrar. No hi ha millor manera de fer-ho que amb 3 grups de Rock'n'Roll, d'onze a cinc de la matinada i amb les millors vistes a la ciutat de Barcelona.. Això serà el 14 de maig a l'immillorable Club de Tenis Pompeya (al costat del Poble Espanyol) i de ben segur que ningú oblidarà aquesta nit (pensant-ho bé, també és més que probable que ningú recordi res…).

Poc dir dels Furguson. Disc debut interessantíssim que ens va portar a entrevistar-los i que intentem no perdre'ns mai un concert seu.Els Aliment tampoc necessiten de gaires presentacions, ja hem ressenyat el seu ep-demo (núm. 1 del 2010 per la gent de Mondosonoro Catalunya) i n'hem ensenyat un parell de videocròniques com la d'aquí abaix.I seguint amb les no presentacions, amb Beach Beach tres quarts del mateix. Amb poca aparició (per ara) al GN, ja tenim una entrevista publicada.Com per perdre's el concert, no?
Ja per arrodonir-ho, les entrades anticipades estan a 7,30€ si les compres per Atrapalo!

I ja per completar-ho, us posem el magnífic cartell han fet per a l'ocasió. Black Flag power!Fan dels Amics de les Arts el que no vingui.