23 de maig 2011

CAPILLARY ACTION, ARCHIPIEL GRATIS A L'HELIOGÀBALJust l'endemà de tocar al Showcase de Discorporate Records (segell extra espanyol de Za) a la [2] d'apolo, dimecres podrem gaudir altre cop d'aquesta banda Free-math-newwave-jazz dirtyprojectero i amb instruments acústics anomenada Capillary Action junt a Arcipiel que no és res més que l'Ainara LeGardon i l'Álvaro Barriuso fent improvisació vocal! Concert que segur serà per recordar.

Doncs bé, això serà dimecres a les 21h a l'Heliogàbal i Gent Normal regala dues entrades per assistir-hi gratuïtament.


Si voleu gaudir sense haver de pagar els 8 (que en sortir semblaran pocs) euros, envia un correu a som@gentnormal.com amb l'assumpte 'Capillary Action' i el teu nom i cognoms al cos de l'e-mail. No hi ha pregunta a respondre, la resposta és el concert i la pregunta la fareu vosaltres (per vosaltres). Veniu-la a respondre en directe!
Per els que vulgueu veure'ls primer a La [2], el sorteig acabarà dimecres mateix a la una del mig dia i abans de les 14h (a dependre de la ressaca d'un servidor) anunciarem els dos afortunats com de costum, per facebook i amb un e-mail personalitzat!